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Effect of 1-MCP Treatment on Fruit Quality and Storage Life in Madison Tomato (Solanum lycopersicum L.) for Fresh-cut Use
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Comparison of Ripening Behavior of Cluster Type Tomato (Lycopersicon esculentum Mill.) Fruit
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
6. 토마토 (Lycopersicum esculentum Mill.) 과실의 성숙별 Ethylene 생성량과 막구조의 변화
한국원예학회 학술발표요지
1992 .04
The Effect of 1-MCP (1-methylcyclopropene) Treatment Methods on the Ripening Process of Tomato Fruit during Postharvest Storage
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2008 .06
Changes in quality parameters of tomatoes during storage: a review
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .06
폐배지를 이용한 토마토(Lycopersicum esculentum Mill.) 단기 재배용 양액재배 최적 배지 개발
한국원예학회 학술발표요지
2001 .10
멜론(Cucumis melo L.) 수확 후 관리기술 최근 연구 동향
Food Science and Preservation
2011 .08
Physicochemical and Sensory Properties of Hanwoo Beef (1+) during Storage at Different Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Effect of Pre-storage Short-term Exposure of High CO₂ Treatment on Fruit Quality of Tomato during Storage
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
培養液의 질산태질소농도가 토마토(Lycopersicum esculentum Mill)의 생육 및 無機元素 흡수에 미치는 영향
한국토양비료학회지
1997 .03
키위 ‘스위트골드’ 과실의 수확시기에 따른 수확 후 품질 특성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
CO₂-shock 처리가 Fresh-cut 토마토의 저장 중 품질특성에 미치는 영향
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
CO₂-shock 처리가 Fresh-cut 토마토의 저장 중 품질특성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
고 이산화탄소 처리 조건이 토마토(Lycopersicon esculentum Mill.)의 숙성 중 품질 변화에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2007 .12
Microbial Sterilization and Storage Effect of Water Pre-treatments on Cherry Tomatoes (Solanum lycopersicum L.)
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Influence of Chlorine Solutions on the Efficacy of Aqueous 1-methylcyclopropene at Delaying Tomato (Solanum lycopersicum L.) Fruit Ripening
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
토마토 우량계통 육성을 위한 다양한 자원 특성 평가 결과
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Effects of Storage Duration on Physicochemical and Antioxidant Properties of Tomato (Lycopersicon esculentum Mill.)
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
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