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이용수
SUMMARY
緖言
材料 및 方法
結果 및 考察
摘要
引用文?
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食肉과 肉加工品 (Ⅰ)
식품과학과 산업
1976 .12
食肉의 包裝技術
식품과학과 산업
1986 .09
Comparison of the growth performance, nutrient digestibility, fecal microflora, blood profiles, and meat quality of broilers, Korean native chickens and white semi broilers under an identical breeding environment
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .06
The prevalence and antimicrobial resistance of Salmonella spp. isolated from chicken meat produced by different integrated broiler operations in Korea
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2011 .11
肉用鷄에 있어서 成長段階에 따른 部位別 可食肉의 增加樣相 推定에 關한 硏究
한국가금학회지
1982 .12
肉鷄의 性, 飼育形態, 季節 및 節食時間에 따른 屠體特性에 關한 調査硏究
한국가금학회지
1990 .03
Behaviour(feed, water, rest) and spatial use of broiler chickens
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
食肉資源으로서의 꿩과 청둥오리 고기의 安全性 檢査
Korean Journal of Agricultural Science
1994 .06
老廢鷄를 利用한 肉製品 開發에 관한 研究
Korean Journal of Agricultural Science
1980 .12
Comparison of Quality Traits of Breast Meat from Commercial Broilers and Spent Hens in Sri Lanka
한국가금학회지
2016 .06
저지방 식육을 맛있게 먹는 법
육가공
2008 .01
The Growth Performance, Carcass Characteristics, and Meat Quality of Egg-Type Male Growing Chicken and White-Mini Broiler in Comparison with Commercial Broiler (Ross 308)
한국축산식품학회지
2014 .01
Comparison of Functional Compounds and Micronutrients of Chicken Breast Meat by Breeds
Food science of animal resources
2019 .01
식육 상품화에 대한 식육판매자의 의식조사
한국축산식품학회 학술발표초록집
1999 .01
Comparison of Growth Performance and Carcass Characteristics of Slow-growing Chickens and Commercial Broiler
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2013 .11
Use of Chicken Meat and Processing Technologies
한국가금학회지
2004 .03
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