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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgements
Literature Cited
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Effects of Harvest Maturity on Storability of Refrigerated Air-Stored ‘Fuji’ Apples
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2006 .02
Control of Preharvest Drop and Fruit Quality by Using Aminoethoxyvinylglycine in Mibaekdo Peaches
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2004 .08
Aminoethoxyvinylglycine 처리시기가 복숭아 ‘장택백봉’의 유통 중 품질에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
2012 .12
Effect of Precooling, Harvest Time, and Storage Temperature on the Postharvest Fruit Quality of ‘Maehyang’ Strawberry Harvested in May for Export
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
수확 후 aminoethoxyvinylglycine(AVG)와 1-methylcyclopropene(1-MCP) 처리가 ‘홍옥’ 사과의 저온저장 중 과실품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2016 .08
Effects of Aminoethoxyvinylglycine on Preharvest Drop, Fruit Color, and Quality of ‘Tsugaru’ Apples
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2007 .06
BTH 처리한 배배양 인삼에서 주요 진균병 저항성 증진 효과
Journal of Plant Biotechnology
2016 .01
Post - harvest Science and Technology of Citrus Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Postharvest Physiology of Persimmon Fruit
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .12
담배의 성숙에 따른 수확엽의 생화학적 활성변화
한국연초학회지
1997 .01
시기를 달리하여 일시 수확한 고추의 등급별 품질
한국식품과학회지
2002 .10
Ethylene Metabolism and Bioactive Compounds in Ethylene-Treated ‘Hayward’ Kiwifruit during Ripening
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2010 .04
Ethephon 및 Aminoethoxyvinylglycine 처리가 ‘원황’ 배 모의 수출 환경에서의 품질 및 생리장해 발생에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
2013 .06
Protein Profiling of Wheat Leaves Infected with Powdery Mildew and Treated with the Benzo (1,2,3) thiadiazole-7-carbothioic acid S-methyl ester (BTH)
한국육종학회지
2006 .01
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