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이용수
Abstract
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Materials and Methods
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Literature Cited
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Ethylene Metabolism and Bioactive Compounds in Ethylene-Treated ‘Hayward’ Kiwifruit during Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
Ethylene Treatment of 'Hayward' (Actinidia deliciosa) during Ripening and Its Influence on Ethylene Biosynthesis and Antioxidant Activity
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effects of ethylene treatment on postharvest quality in kiwi fruit
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .09
Influence of Nutrient Level and Rootstock on Fruit Quality of ‘Fuji’ Apple Trees
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2004 .10
2. Ethylene 합성 및 작용 억제제가 카네이션의 Ethylene 생합성 및 절화수명에 미치는 영향 : 2. Ethylene 억제제 처리시기가 카네이션의 Ethylene 생성 및 EFE 활성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
1990 .05
Changes in Flesh Firmness and Ethylene Production of Different Peach Types during Fruit Ripening
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Lysophosphatidylethanolamine Enhances Ripening and Prolongs Shelf Life in Tomato Fruit: Contrasting Effect on Mature Green vs Red Tomatoes
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2006 .04
Postharvest Physiology of Persimmon Fruit
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .12
1. Ethylene 합성 및 작용 억제제가 카네이션의 Ethylene 생합성 및 절화수명에 미치는 영향 : 1. AOA 처리가 카네이션의 화기 각 부위별 Ethylene 생합성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
1990 .05
6. 토마토 (Lycopersicum esculentum Mill.) 과실의 성숙별 Ethylene 생성량과 막구조의 변화
한국원예학회 학술발표요지
1992 .04
Effect of Ethylene Generator on the Ripening of Green Kiwifruits Under Different Temperatures
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Radical Scavenging Capacity of Ethylene Treated Kiwifruits
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Carotenoid Content, Antioxidant Activity and Ethylene Related Gene Expression in High CO₂ Treated Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
16. Carnation 의 노화에 따른 화기 각 부위별 Ethylene 생합성 관계물질의 변화
한국원예학회 학술발표요지
1987 .07
Spatiotemporal Relationships between Abscisic Acid and Ethylene Biosynthesis during Tomato Fruit Ripening
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
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