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Ethylene Metabolism and Bioactive Compounds in Ethylene-Treated ‘Hayward’ Kiwifruit during Ripening
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2010 .04
Ethylene Metabolism and Bioactive Compounds in Ethylene-Treated ‘Hayward’ Kiwifruit during Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
1-methylcyclopopene Prolongs Postharvest Life of Hardy Kiwifruit (Actinidia arguta ‘Chungsu’) by Reducing Softening and Ethylene Biosynthesis
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
Ethylene 生成抑制劑가 카네이션의 Ethylene 生合成 關聯酵素 活性에 미치는 影響
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1993 .12
Characterization of Ethylene Biosynthesis and Signaling Genes in Cucumber
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
1. Ethylene 합성 및 작용 억제제가 카네이션의 Ethylene 생합성 및 절화수명에 미치는 영향 : 1. AOA 처리가 카네이션의 화기 각 부위별 Ethylene 생합성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
1990 .05
2. Ethylene 합성 및 작용 억제제가 카네이션의 Ethylene 생합성 및 절화수명에 미치는 영향 : 2. Ethylene 억제제 처리시기가 카네이션의 Ethylene 생성 및 EFE 활성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
1990 .05
Differential Expression of Ethylene Signaling and Biosynthesis Genes in Floral Organs Between Ethylene-Sensitive and -Insensitive Rose Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
In Vitro Studies of Polyphenols, Antioxidants and Other Dietary Indices in Kiwifruit (Actinidia deliciosa)
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
Effects of ethylene treatment on postharvest quality in kiwi fruit
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .09
Ethylene 合成 및 作用 抑制劑가 카네이션의 Ethylene 生合成 및 切花壽命에 미치는 影響
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1990 .09
Spatiotemporal Relationships between Abscisic Acid and Ethylene Biosynthesis during Tomato Fruit Ripening
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
收穫後 몇가지 處理(Ca++, Na+, Ethylene)가 감의 Ripening에 미치는 效果
한국원예학회 학술발표요지
1988 .02
The Effects of Ethylene Treatment on the Bioactivity of Conventional and Organic Growing ‘Hayward’ Kiwifruits
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
A Novel Method to Evaluate Antioxidant Activity of Polyphenols
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Change of ‘Hayward’ (Actinidia Deliciosa) Kiwifruit Wine Influenced by Skin Addition
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Carotenoid Content, Antioxidant Activity and Ethylene Related Gene Expression in High CO₂ Treated Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Effect of 1-Methylcyclopropene (1-MCP) Treatment on Quality and Ethylene Production of Muskmelon Fruit
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effect of Ethylene Generator on the Ripening of Green Kiwifruits Under Different Temperatures
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
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