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Effects of ethylene treatment on postharvest quality in kiwi fruit
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .09
Effect of Ethylene Generator on the Ripening of Green Kiwifruits Under Different Temperatures
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
토마토 과실의 Ca2+ 흡수유형이 과실의 Ripening에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
1995 .10
Ethylene Metabolism and Bioactive Compounds in Ethylene-Treated ‘Hayward’ Kiwifruit during Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
Changes of Wine Quality Made From Ripening and Over-ripening Kiwifruit
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Spatiotemporal Relationships between Abscisic Acid and Ethylene Biosynthesis during Tomato Fruit Ripening
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Gene Expression Analysis Related to Ethylene in Early-ripening Mutants of ‘Fuji’ Apple
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Postharvest Physiology of Persimmon Fruit
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .12
머스크멜론의 ripening중 에틸렌 발생에 관여하는 유전자의 발현 비교
한국원예학회 학술발표요지
2004 .10
Ethylene Treatment of 'Hayward' (Actinidia deliciosa) during Ripening and Its Influence on Ethylene Biosynthesis and Antioxidant Activity
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Ethylene Metabolism and Bioactive Compounds in Ethylene-Treated ‘Hayward’ Kiwifruit during Ripening
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2010 .04
6. 토마토 (Lycopersicum esculentum Mill.) 과실의 성숙별 Ethylene 생성량과 막구조의 변화
한국원예학회 학술발표요지
1992 .04
Postharvest Effects on the Quality of Horticultural Products : Using 1-MCP to Understand the Effects of Ethylene on Ripening and Senescence Processes
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effects of Low Temperature and Ethylene Treatment on Ripening of ‘Le Lectier’ Pear Fruit
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Tablet형 에틸렌을 이용한 떫은감 탈삽 시 온도 및 기간에 따른 과실품질 및 에틸렌 반응 유전자 발현 변화
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
참다래 에틸렌처리에 따른 후숙 효과
한국원예학회 학술발표요지
2002 .03
2. Ethylene 합성 및 작용 억제제가 카네이션의 Ethylene 생합성 및 절화수명에 미치는 영향 : 2. Ethylene 억제제 처리시기가 카네이션의 Ethylene 생성 및 EFE 활성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
1990 .05
Ca:P는 얼마나 중요한가?
월간양계
1971 .01
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