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Effects of Abscisic Acid on Ripening of Tomato Fruits
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1999 .10
Effect of Abscisic Acid on Ripening of Tomato Fruit
한국원예학회 학술발표요지
1995 .05
Enhanced Drought Tolerance in Tomato Seedlings through Abscisic Acid Application
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
Effect of Water Stress on Soluble solids, Acid and Abscisic Acid Content in Different Portions of Citrus Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2002 .03
토마토 과실의 Ca2+ 흡수유형이 과실의 Ripening에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
1995 .10
6. 토마토 (Lycopersicum esculentum Mill.) 과실의 성숙별 Ethylene 생성량과 막구조의 변화
한국원예학회 학술발표요지
1992 .04
Effects of Daylength and Abscisic Acid on Ripening Characteristics in Post-harvested ‘Jersey’ Highbush Blueberry Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Changes of Endogenous Abscisic Acid and Anthocyanin Contents in ‘Jersey’ Highbush Blueberry Fruits during Development and Accelerated Fruit Coloration by Exogenous Abscisic Acid
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
성열중(成熱中) Tomato 과실(果實)의 ${\beta}$-Galactosidase의 활성변화(活性變化)와 그 특성(特性)
경북대농학지
1989 .01
Variation of Physico-chemical Properties During Fruit Ripening of Three Tomato Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Cold stress하에서 Abscisic acid 시용이 무기태 질소의 흡수 및 축적에 미치는 영향
한국초지학회 학술발표회 심포지엄
2000 .01
收穫後 몇가지 處理(Ca++, Na+, Ethylene)가 감의 Ripening에 미치는 效果
한국원예학회 학술발표요지
1988 .02
토마토 염해 경감을 위한 ABA 처리효과
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2007 .10
사과와 토마토 果實의 成熟過程에 있어서 Ethylene 作用의 制限要因에 關하여
한국원예학회 학술발표요지
1990 .10
Ethylene Metabolism and Bioactive Compounds in Ethylene-Treated ‘Hayward’ Kiwifruit during Ripening
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2010 .04
토마토 유묘의 NaCl Stress 경감을 위한 ABA 처리효과
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2008 .05
天然型 Abscisic Acid가 포도 巨峰의 營養生長 및 結實에 미치는 影響
한국원예학회 학술발표요지
1995 .10
Changes in Soluble Solids, Acidity, and Abscisic Acid Contents in Different Portions of Fruit during Maturation of Satsuma Mandarin
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2002 .04
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