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1990
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2. Ethylene 합성 및 작용 억제제가 카네이션의 Ethylene 생합성 및 절화수명에 미치는 영향 : 2. Ethylene 억제제 처리시기가 카네이션의 Ethylene 생성 및 EFE 활성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
1990 .05
Ethylene 合成 및 作用 抑制劑가 카네이션의 Ethylene 生合成 및 切花壽命에 미치는 影響
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1990 .09
Ethylene 生成抑制劑가 카네이션의 Ethylene 生合成 關聯酵素 活性에 미치는 影響
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1993 .12
16. Carnation 의 노화에 따른 화기 각 부위별 Ethylene 생합성 관계물질의 변화
한국원예학회 학술발표요지
1987 .07
The Relationship between the Gene Expression of Ethylene Receptors and the Recovery of Ethylene Sensitivity in Carnation Flower Petals
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
2,5-Norbornadiene이 카네이션의 Ethylene 生成과 老化에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
1992 .10
1-MCP가 카네이션 절화의 에틸렌 작용 및 생합성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2001 .05
Ethylene이 Carnation의 開花와 考化에 미치는 影響 및 切花의 Ethylene 發生抑制를 爲한 保存溶液의 效果
Korean Journal of Agricultural Science
1980 .06
Reversibility of Petal Senescence Process and Ethylene Response in Carnations
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
Differential Expression of Ethylene Signaling and Biosynthesis Genes in Floral Organs Between Ethylene-Sensitive and -Insensitive Rose Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
1-methylcyclopopene Prolongs Postharvest Life of Hardy Kiwifruit (Actinidia arguta ‘Chungsu’) by Reducing Softening and Ethylene Biosynthesis
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
Effects of ethylene treatment on postharvest quality in kiwi fruit
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .09
Ethylene Treatment of 'Hayward' (Actinidia deliciosa) during Ripening and Its Influence on Ethylene Biosynthesis and Antioxidant Activity
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
1-Methylcyclopropene이 카네이션 화판의 에틸렌 생합성에 미치는 영향
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2003 .10
Effects of Exogenous Ethylene and Ethylene Inhibitor on Longevity and Petal Senescence of Sweet Osmanthus
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Ethylene Metabolism and Bioactive Compounds in Ethylene-Treated ‘Hayward’ Kiwifruit during Ripening
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2010 .04
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