지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
ACKNOWLEDGEMENTS
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[P2-80] Analysis of Catechin and Caffeine in Four Varieties of Jeju Green Teas according to the Harvest Season
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
한국산 녹차추출물 catechin 성분의 ethanol 재추출 공정 최적화
Food Science and Preservation
2016 .10
Catechin Contents of Green Tea at Different Harvest Times
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Bioavailability and Efficiency of Tea Catechins as an Antioxidant
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .09
시판 녹차중 카테킨의 함량 분석
한국식품영양과학회지
1992 .09
보성산 녹차의 채엽시기에 따른 화학 성분의 변화
한국식품과학회지
2004 .08
녹차 카테킨류의 pH에 대한 안정성 연구
한국식품위생안전성학회지
2002 .01
녹차의 카테킨류 분석법 개선
Applied Biological Chemistry
1992 .01
GREEN TEA AND ITS CATECHINS AS DIETARY AND PHARMACOLOGICAL MEANS OF LOWERING CHOLESTEROL ABSORPTION
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2001 .12
Determination of Catechin Content in Korean Tea Germplasms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
녹차음료에서의 카테킨 및 카페인 함량 조사
한국식품영양학회지
2018 .01
Mechanism of Scavenging Reactive Oxygen Species of Tea catechins
한국식품과학회 심포지엄
2001 .06
Assessing Geographic Origins of Green Teas Using Instruments
Food Science and Biotechnology
2008 .10
Chemical Composition of Green Teas According to Processing Methods and Extraction Conditions
Food Science and Biotechnology
2009 .10
녹차추출물 성분 catechin이 자외선에 의해 손상된 피부에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2001 .01
Antibacterial Action on Pathogenic Bacteria by Green Tea Catechins
식품과학과 산업
2005 .09
Utilization of Tea Extracts and The Prospect of Catechins as Anticancer Agents
한국식품과학회 심포지엄
1997 .06
0