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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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[P8-163] Antioxidant Activities and Quantification of Caffeic Acid and Rosmarinic Acid of Extracts from Leaves of Perilla frutescens treated with sucrose aqueous solution : A randomized, double-blind, placebo-controlled, parallel-group clinical trial
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P8-105] Protective Effect of Methanol Extract from Perilla frutescens and Its Active Compound, Rosmarinic acid, Against Cellular Oxidative Damage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Synergistic Anti-inflammatory Effect of Rosmarinic Acid and Luteolin from Perilla (P. frutescens L.) Leaves in Lipopolysaccharide-stimulated RAW264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Scavenging Effect of Extract from Perilla frutescens and Rosmarinic Acid from Free Radical and Lipid Peroxidation
Journal of Food Science and Nutrition
2011 .09
Quality Changes Related to the Different Storage Temperature from the Leaves of Perilla (Perilla frutescens)
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
[P8-60] Protectice Activity of Perilla Frutescens and Rosmarinic Acid from Free Radical and Lipid Peroxidation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Antioxidant Activities and Determination of Phenolic Acids from Leaves of Perilla frutescens
Applied Biological Chemistry
2006 .01
Variation in Antioxidant Activity of Perilla leaves (Perilla frutescens var. frutescens (L.) Britton )
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
Variation of Caffeic acid, Rosmarinic acid, Luteolin and Apigenin Contents in Perilla Germplasm
한국육종학회지
2009 .01
Anti-inflammatory Effects of Water Extract from Perilla frutescens Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
들깨 유전자원의 지방산 변이 및 rosmarinic acid와 caffeic acid의 함량에 따른 항산화 활성 비교
한국약용작물학회지
2019 .04
Anti-inflammatory Activity of Perilla frutescens var. japonica and Rosmarinic Acid in Sodium Nitroprusside-stimulated RAW 264.7 Macrophage Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
품종별 들깻잎 열수추출물의 caffeic acid와 rosmarinic acid의 함량 및 항산화력 비교
한국식품과학회지
2009 .06
국내외 수집종 들깨(Perilla frutescens) 종자 추출물의 항산화 활성 검정
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
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