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Effect of Anaerobic Treated Tea(Gabaron Tea) on the Blood Pressure of Spontaneously Hypertensive Rats
한국식품과학회 심포지엄
1995 .06
Effect of Anaerobic Treated Tea(Gabaron Tea) on the Blood Pressure of Spontaneously Hypertensive Rats
식품과학과 산업
1995 .12
Development of Yellow Tea, Oolong Tea, and Black Tea Using Korean Green Tea
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
Tea Production in China and Therapeutic Effect of Tea
식품과학과 산업
1989 .09
녹차, 오룡차, 및 홍차 추출물의 항균효과
한국식품영양과학회지
1995 .04
Tea and Cancer
식품과학과 산업
2005 .09
국내 녹차산업의 현황과 대용차 발전 방안
식품산업과 영양
2014 .06
Antioxidant Activity of Herbal Teas Available on the Korean Market
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
Changes in Sensory Quality and Catechins Content in Tea Extracts as Influenced by Infusion Temperatures and Times
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2007 .12
[S6-1] Aroma Formation Mechanism in Fermented Tea, Oolong Tea and Black Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Development of Black Tea with Treatment of Yeast Using Green Tea Leaves
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
녹차의 카테킨류 분석법 개선
Applied Biological Chemistry
1992 .01
에탄올에 의한 산화적 손상에서 녹차의 보호 효과
한국식품과학회 심포지엄
1997 .06
녹차 물추출물의 항산화효과
한국식품과학회지
1993 .12
茶 製造中의 主要成分의 化學的 變化
한국식품영양과학회지
1983 .06
DPPH 방법을 통한 녹차의 항산화 활성에 대한 연구
한국식품영양과학회지
2004 .08
미생물을 이용한 후발효차의 발효기간별 항산화 성분 및 활성의 변화
한국식품영양과학회지
2011 .08
Effects of Tea Consumption on Nutrition and Health
한국식품과학회 심포지엄
2003 .06
[P8-186] 혐기적 처리에 의해 제조된 녹차의 유용성분 및 생리활성 조사
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
한국산 녹차, 우롱차 및 홍차 음료의 중금속 제거 및 해독작용
한국식품과학회 심포지엄
1995 .06
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