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이용수
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Materials and Methods
Results and Discussion
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References
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Evaluation of Antioxidant Activity of Phenolic Compounds among Blueberry Cultivars by HPLC-ESI/MS and On-line HPLC-ABTS System
한국원예학회 학술발표요지
2010 .10
Phenolic and Anthocyanin Contents and Antioxidant Capacities in the Fruit of Highbush Blueberry (Vaccinium corymbosum) Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
Changes of Anthocyanin Contents of Highbush Blueberry (Vaccinium corymbosum) Cultivars during Fruit Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
UV-light Influences on the Postharvest Antioxidant Capacity and Anthocyanin Content of Blueberry (Vaccinium corymbosum L., cv. Duke) during Cold Storage
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
Antioxidant Capacity and Phenolic and Anthocyanin Contents in Highbush Blueberry Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
The Blueberry Industry in South Korea
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Fruit Quality, Anthocyanin and Total Phenolic Content, and Antioxidant Activity of 45 Blueberry Cultivars Grown in Suwon, Korea
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
Effect of Blueberry Concentrate and Blueberry Fermented Products on Lipid Metabolism and Antioxidant Enzyme Activities in Ovariectomized Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
추출조건에 따른 블루베리 열수추출물의 항산화 활성 비교
Food Science and Preservation
2015 .06
Growth Characteristics of Blueberry Trees Growth in a Heated Plastic House
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Modified Atmosphere Packaging Maintains Postharvest Quality of Blueberries
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Antioxidant Effects of Apple Peel, Blueberry, Bread Containing Apple Peel and Blueberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Rapid Identification of Radical Scavenging Phenolic Compounds from Black Bamboo Leaves using High-Performance Liquid Chromatography Coupled to an Online $ABTS^+$-Based Assay
Applied Biological Chemistry
2009 .01
The Effect of Freezing Temperature on the Characteristics of the Blueberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
On-line Screening HPLC-ABTS assay를 이용한 청호로부터 유용성분의 항산화 활성 분석
Journal of applied biological chemistry
2014 .01
생산지역에 따른 Blueberry 품종의 과실품질 평가
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
액란과 생란의 난황으로 제조한 블루베리 쿠키의 품질특성과 항산화능 비교
한국식품영양과학회지
2014 .07
Physicochemical Properties of Dried Blueberries
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
국산 블루베리 농가의 유기농 전환의향 연구
한국유기농업학회지
2013 .01
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