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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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오디 anthocyanin 색소의 추출 및 저장 안정성
Journal of applied biological chemistry
2014 .01
Antioxidant and Cell Protective Effects of Different Parts from Mulberry (Morus alba L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Identification of Key Volatile Compounds Found in Mulberry Fruits (Morus alba Linn)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
오디 품종간 안토시아닌 정량분석 및 생리활성 검색
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1997 .12
Flavonoids Analysis of Mulberry Leaves by Extrusion Processing Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quantitative Changes of Functional Constituents and Sensory Properties According to Processing Methods of Mulberry (Morus alba L.) Leaves and Preparation of High Quality Mulberry Leaf Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
오디 당침출액의 HepG2 세포에서 H2O₂로 야기된 산화적 스트레스 보호 효과
Food Science and Preservation
2015 .10
오디(Morus alba) 와인의 최적 발효조건 및 발효 특성
한국식품과학회지
2008 .02
Quantitative Changes of Polyphenolic Compounds in Mulberry (Morus alba L.) Leaves in Relation to Varieties, Harvest Period, and Heat Processing
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .12
재래종(在來種)갓의 Anthocyanin 색소(色素)에 관(關)한 연구(硏究) -[제2보(第二報)] Anthocyanin의 정량(定量)-
Applied Biological Chemistry
1979 .01
최소가공기술을 이용한 오디 과실주스의 제조
한국식품과학회지
2004 .04
Comparison of Phytochemicals in Mulberry Leaves of 10 different Mulberry Varieties and Several Mulberry Leaf Teas Available in Korean Market
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
In situ Conservation and Sustainable Use of an Introduced Population of Black Mulberry (Morus nigra L.) in Slovakia
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Biological Activities of Fermented Mulberry (Morus alba L.) Root Bark Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physicochemical Characteristics and Analysis of Functional Constituents of Three Different Mulberry(Morus alba L.) Fruit Juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
재래종(在來種)갓의 Anthocyanin 색소(色素)에 관한 연구(硏究) -[제일보(第一報)] Anthocyanin 의 구조추정(構造推定)-
Applied Biological Chemistry
1979 .01
Identification and quantification of flavonoids in red lettuce (Lactuca sativa L.) cultivar using UPLC-DAD-QTOF/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[OP-13] Characterization and Quantification of Anthocyanins in Juices Obtained from Five Different Grapes Cultivated In Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
색소원에 따른 Anthocyanin 색소의 특성
Food Science and Preservation
2000 .09
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