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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgements
References
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Changes in the Allergenicity of Saeujeot by Fermentation
Food Science and Biotechnology
2008 .10
Evaluation of commercial kits for detection of shrimp allergens in kimchi and salted-fermented shrimp
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
市販 새우젓의 含窒素 엑스成分에 關한 硏究
한국식품과학회지
1996 .12
유통 중인 새우젓의 미생물학적 오염도 및 안전성 평가
한국식품위생안전성학회지
2007 .01
물리적 처리에 의한 새우유래 Allergen 및 Allergenicity 변화
한국식품영양과학회지
2006 .10
MANAGING DISEASES IN NON-NATIVE SHRIMP POPULATIONS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
새우젓 저장 유통 중 위해 미생물학적인 안전성 연구
한국식품과학회지
2004 .06
염농도를 달리한 새우젓 발효 중 미생물 변화
한국식품과학회지
2000 .04
Characteristic Analysis of Allergenicity in Rice for Development on Effective Diagnosis Method using Antibodies
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality characteristics of low-salt fermented shrimp added with Nuruks and malt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
새우(Penaeus aztecus)의 알러지 억제를 위한 감마선 조사
한국식품영양과학회지
2000 .06
새우젓 숙성중의 단백질 특성변화에 관한 연구
한국식품과학회지
1988 .12
염농도를 달리한 새우젓 발효중 이화학적 특성 변화
한국식품과학회지
2000 .02
Quality Characteristics of Fermented Shrimp Added with Nuruk or Malt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
광천 토굴새우젓의 미생물 오염도 및 영양 평가
한국식품과학회지
2006 .02
[P3-10] Preparation of Accelerated Salt-fermented Anchovy Sauce Added with Shrimp Byproducts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
POLICY AND PLANING PRODUCTION ON THE SHRIMP CULTURE IN SOUTH, IRAN
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Heat and High-Pressure Treatments on In Vitro Digestibility and Allergenicity of Beef Extract
Food Science and Biotechnology
2006 .08
황복과 새우의 복합사육시 황복에 의한 흰반점바이러스(WSSV) 감염 새우의 선택적 포식 효과
한국양식학회지
2007 .11
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