지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Effects of Various Thawing Methods on the Quality Characteristics of Frozen Beef
한국축산식품학회지
2013 .01
고주파해동과 일반해동이 냉동 고등어, 명태, 삼치, 조기의 이화학적 품질에 미치는 영향
수산해양교육연구
2016 .08
Evaluation of Physicochemical Deterioration and Lipid Oxidation of Beef Muscle Affected by Freeze-thaw Cycles
한국축산식품학회지
2015 .01
A Numerical Modeling of Thawing Rate for Frozen Pork using High Pressure Assisted Thawing Technique
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
Effect of Novel Quick Freezing Techniques Combined with Different Thawing Processes on Beef Quality
한국축산식품학회지
2014 .01
Effects of Ohmic Thawing on the Physicochemical Properties of Frozen Pork
Food Science and Biotechnology
2006 .06
Effect of Frequency Intensity on the Ohmic Thawing Process in Frozen Gelatin Matrix
한국축산식품학회 학술발표초록집
2005 .01
Quality Evaluation of Pork with Various Freezing and Thawing Methods
한국축산식품학회지
2014 .01
Effect of Repeated Freeze-Thaw Cycles on Beef Quality and Safety
한국축산식품학회지
2014 .01
해동속도에 따른 동결우육의 해동 후 이화학적 특성에 관한 연구
한국축산식품학회지
1998 .01
The Effect of Thawing Rate on the Physicochemical Properties of Frozen Ostrich Meat
Food Science and Biotechnology
2005 .10
Defferentiation of Frozen-Thawed Beef from Chilled Beef by Ci-ELISA
한국축산식품학회 학술발표초록집
1997 .01
Effect of Freezing and Thawing Process on Physicochemical Characteristics of Mushroom
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Effects of Brine Immersion Ohmic Thawing Process on Physico-Chemical Properties of Frozen Pork
한국축산식품학회 학술발표초록집
2006 .01
해동방법에 따른 행동돈육의 품질변화
한국식품과학회지
1990 .04
배치식 및 연속식 고주파해동기 사용에 따른 냉동수산물의 해동 시 품질에 미치는 영향
수산해양교육연구
2019 .08
0