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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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유기게르마늄(GE - 132)이 Bromobenzene의 대사계에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1994 .01
Effect of Apple Pomace on the Liver Damage in Bromobenzene-treated Rats
Food Science and Biotechnology
2001 .06
단백식이 조건을 달리하여 성장시킨 흰쥐에 Bromobenzene 투여가 간손상에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1994 .12
시험관내에서 멸치액젓이 Bromobenzene유발 간조직 지질과산화에 미치는 효과
한국식품과학회지
2000 .10
식이성 홍국이 Bromobenzene에 의한 간 손상의 해독에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2004 .07
유리지방산 유도 지방간세포에서 Isorhamnetin의 PPARα 활성화 작용을 통한 지질 축적 억제 효과
한국식품영양과학회지
2018 .07
Isorhamnetin Reduces Obesity-induced Hepatic Steatosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Protective effects of alginate-free residue of sea tangle against hyperlipidemic and oxidant activities in rats
Fisheries and Aquatic Sciences
2017 .01
Mouse에서의 quercetin 경구투여 후의 체내 농도 및 대사체 isorhamnetin의 농도변화
한국식품과학회지
2005 .02
Dietary Isorhamnetin Reduces Obesity-induced Hepatic Steatosis in Mice Fed a High-fat Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-cancer Activities of Brassica juncea Leaves in vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Fermented Natural Material Compound Extracts on the Serum and Hepatic Lipids and Activities of Ethanol Metabolizing Enzymes in Acute Ethanol-Treated Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
In vitro Antioxidative and Anticancer Effects of Isorhamnetin, the Flavonoid Detected from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Bromobenzene으로 유도된 간 손상 마우스에 대한 Microcluster수의 효과
한국식품영양과학회지
2007 .03
The Effect of Doenjang (Korean Soy Paste) on the Liver Enzyme Activities of the Sarcoma - 180 Cell Transplanted Mice
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .12
식물 생장조절제가 갓(Brassica juncea)의 다양한 절편체로부터의 신초형성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2001 .05
Antioxidant Activity and Inhibition of MMP-9 by Isorhamnetin and Quercetin 3-O-β-D-Glucopyranosides Isolated from Salicornia herbacea in HT1080 Cells
Food Science and Biotechnology
2008 .10
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