지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Sodium Hypochlorite 처리가 시금치 종자발아에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
1993 .05
Sodium Hypochlorite 處理가 시금치 種子發芽에 미치는 影響
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1996 .06
Sodium Hypochlorite 및 광의 강도가 부들의 종자발아에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2003 .10
Sodium Hypochlorite 처리가 몇가지 작물의 종자소독에 미치는 효과
Korean Journal of Agricultural Science
1993 .06
Hypochlorite에 의한 한국산 옥수수 전분의 산화특성
한국식품과학회지
1997 .12
Sodium Hypochlorite 처리에 의한 부들 종자의 발아촉진
한국원예학회 학술발표요지
2002 .03
Sodium Hypochlorite 處理에 의한 한국잔디 種子의 發芽促進
Korean Journal of Agricultural Science
1984 .12
Sodium Hypochlorite 處理에 의한 韓國 잔디 種子의 発芽促進(2)
한국원예학회 학술발표요지
1986 .07
Hurdle Approach to Control of Bacillus cereus Biofilms on Stainless Steel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Sodium Hypochlorite, GA 및 광처리가 갈대의 종자발아에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2003 .05
Zoysiagrass 종자 발아에 미치는 Sodium Hypochlorite의 종피처리 효과 ( The Effect of Seed Coat Scarification With Sodium Hypochlorite on Germination of Zoysiagrass Seed )
Weed&Turfgrass Science
1989 .10
Control of Escherichia coli O157:H7 by Paenibacillus polymyxa in Biofilms on Stainless Steel Surface
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
한국잔디종자의 발아촉진을 위한 Sodium Hypochlorite와 Potassium Hydroxide 처리효과의 비교 ( Comparison of Sodium Hypochlorite and Potassium Hydroxide As Seed Treatment For Stimulating Germination Korean Lawngrass ( Zoysia Japonica Steud . ) Seed )
Weed&Turfgrass Science
1988 .06
Sodium hypochlorite와 GA침지처리가 들잔디의 종자 발아에 미치는 영향
한국잔디학회 정기총회 및 학술발표회
1996 .01
저선량 감마선 반복조사의 육류와 생선 중 미생물 저감효과
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
Effects of Ultraviolet Irradiation to Reduce the Numbers of Food-borne Pathogenic Microorganisms on Stainless Steel Chips
Applied Biological Chemistry
2009 .01
Antagonistic Activity of Streptomyces spp. Biofilms Formed on Stainless Steel against Listeria monocytogenes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Efficacy of Acidified Sodium Chlorite and Sodium Hypochlorite Combined with Surfactant in Reducing Escherichia coli O157:H7 on Spinach Leaves
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
0