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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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Effect of Hot Water Treatment on Quality of Fresh-cut Apple Cubes
Food Science and Biotechnology
2004 .12
Effects of Anti-browning Agents on the Quality of Minimally Processed Apple Cubes
Food Science and Biotechnology
2004 .02
Variance of Photosynthetic Reaction by Daily Temperature Range at Late Growth Stage for ‘Fuji’/M.9 Apples
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
착과량에 따른 감홍 /M.9 사과의 생장과 과실 품질
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Edible Coating Effects on Respiration Rate and Storage Life of “Fuji” Apples and “Shingo” Pears
Food Science and Biotechnology
1996 .03
황 흡착 알긴산의 Lactobacillus acidophillus 성장에 미치는 영향 및 항 돌연변이 작용
한국식품영양과학회지
2004 .04
수분 함량이 이탈리안 라이그라스 큐브의 물리적 및 화학적 성상에 미치는 영향
한국초지조사료학회지
2016 .01
Prevention of Enzymatic Browning in Fresh-cut Apples by Edible Coating with Xanthan Gum and Organic Acids
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
Prevention of Enzymatic Browning in Fresh-cut Apples by Edible Coating with Xanthan Gum and Organic Acids
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
Quality Characteristics of Fresh-cut Apple (Malus domestica Borkh cv. Fuji) Treated with Edible Coating Material at Different Storage Period
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
Plastic Coating에 의(依)한 사과의 저장연구(貯藏硏究)
Applied Biological Chemistry
1970 .01
Optimization of Maillard Reaction between Glucosamine and Amino Acids at Acidic Condition by Using Plackett-Burman Design
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Quality Maintenance of Fresh-Cut Apple ‘Hongro’ Using Aloe vera Gel Coating
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Effects of γ-Irradiation on the Antiallergic Activity of Alginate
Food Science and Biotechnology
2008 .10
Inhibitory Effects of Ultrasound in Combination with Ascorbic Acid on Browning and Polyphenol Oxidase Activity of Fresh-cut Apples
Food Science and Biotechnology
2009 .12
절단방법이 신선절단 사과와 엽채류의 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2012 .04
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