지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgements
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Chitosan Coating Effects on Respiration Rate and Internal Gas Composition of ‘Fuji’ Apple and ‘Satsuma’ Mandarin
Food Science and Biotechnology
2008 .08
Improving Storage Life of Peeled Garlic with Edible Coating
한국원예학회 학술발표요지
2001 .05
Development of Edible Coating to Carry Antimicrobial Compounds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Plastic Coating에 의(依)한 사과의 저장연구(貯藏硏究)
Applied Biological Chemistry
1970 .01
오일코팅이 배봉지 물성에 미치는 영향
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .10
Quality Characteristics of Fresh-cut Apple (Malus domestica Borkh cv. Fuji) Treated with Edible Coating Material at Different Storage Period
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
사과貯藏에 관한 硏究(Ⅳ) : Plastic Coating後 r 線照射가 呼吸代謝에 미치는 影響
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1971 .10
신고 배의 품질 특성 분포
Food Science and Preservation
2003 .06
Quality Characteristics of Sikhye with Pear(var. Shingo, Niitaka pear) Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Impact of Storage Method and Shelf Temperature on Quality Attributes and Physiological Metabolism of ‘Fuji’ Apples
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2006 .06
항균 가식성 필름/코팅 개발 현황
식품과학과 산업
2017 .06
사과 貯藏 中 에틸렌 生成, 呼吸量 및 細胞壁分解酵素 活性의 變化
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1999 .08
Long-Term Measurements of Soil Respiration in an Apple Orchard in Korea
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Application of Statistical Experimental Design to Improve the Quality of Fresh-Cut Apple Cubes by Edible Coating with Alginate
Food Science and Biotechnology
2006 .12
염화칼슘 처리와 MAP 저장이 '후지' 사과의 품질변화에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2007 .10
마른새우첨가 쌀 collet을 이용한 스낵 제조 시 코팅공정 독립변수의 조건변화에 따른 종속변수의 특징
수산해양교육연구
2015 .12
Variance of Photosynthetic Reaction by Daily Temperature Range at Late Growth Stage for ‘Fuji’/M.9 Apples
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
착과량에 따른 감홍 /M.9 사과의 생장과 과실 품질
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Prevention of Enzymatic Browning in Fresh-cut Apples by Edible Coating with Xanthan Gum and Organic Acids
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
0