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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
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Volatile Compounds and Antimicrobial Effects of Mustard Seeds and Leaf Mustard Seeds According to Extraction Method
Food Science and Biotechnology
2001 .10
[P1-29] Composition and characterization of solvent-fractionated mustard oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Antimutagenic and Anticancer Effects of Leaf Mustard and Leaf Mustard Kimchi
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .06
갓의 첨가가 김치의 품질과 관능적 특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1994 .08
포장재가 식용유의 Shelf-life에 미치는 영향
한국식품과학회지
1988 .08
Functional Investigation of Green leaf mustard and red leaf mustard (Brassica juncea) fraction extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Long Shelf-life 특성검정을 위한 기준 확립
한국원예학회 학술발표요지
2012 .10
절임조건에 따른 돌산갓의 이화학적 특성 변화
Food Science and Preservation
2011 .08
열처리 및 겨자유의 첨가가 김치 발효에 미치는 영향
한국식품과학회지
1989 .06
Rheological Properties of Mustard Suspensions : Effect of Concentration and Temperature
Food Science and Biotechnology
2004 .08
식품의 관능적 유통기한 (Sensory Shelf-Life)의 중요성과 설정방법
식품과학과 산업
2013 .09
기능성 음료의 유통기간 예측
Food Science and Preservation
2006 .04
Anti-arteriosclerotic and Anti-hyperlipidemic Effects of Sea Mustard (Undaria pinnatifida) in Sprague-Dawley rats
Fisheries and Aquatic Sciences
2010 .01
Neem과 mustard oil이 곤충병원성 선충과 누에에 미치는 영향
농약과학회지
2010 .03
[S16-3] Control of Food-Borne Pathogens and Extension of Shelf-Life of Kimchi Using Plant Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
식품별 Shelf-life 예측사례
식품과학과 산업
1987 .12
김치의 저장성에 미치는 발효성당의 영향과 Shelf-Life예측 모델
한국식품과학회지
1992 .04
Effect of Clove Powder Addition on The Quality Characteristics and Shelf-life of Kimchi Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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