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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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Influence of Commercial Marinades on Heterocyclic Aromatic Amine Formation and Overall Mutagenicity in Fried Beef Steak
Food Science and Biotechnology
2005 .06
[P2-33] Influence of Extra Virgin Olive Oil on the Formation of Heterocyclic Amines in Fried Beef Steak
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Factors that Affect the Formation and Mutagenicity of Heterocyclic Aromatic Amines in Food
Food Science and Biotechnology
2003 .10
Influence of Honey Containing Marinades on Heterocyclic Aromatic Amine Formation and Overall Mutagenicity in Fried Pork Chops
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2004 .10
Influence of Genotoxic Heterocyclic Aromatic Amine Formation and Overall Mutagenicity in Ground Beef Patties Using Korean Bramble (Rubus coreanum Miquel)
Food Science and Biotechnology
2007 .08
식품 중 Heterocyclic amine이 저감화 방안
한국식품과학회 심포지엄
2008 .06
Influence of Food Ingredients on the Formation of Heterocyclic Aromatic Amine in Cooked Pork Patties
Food Science and Biotechnology
2005 .10
쇠고기 스테이크 조리 시 백련 잎 추출물에 의한 Heterocyclic Amine류의 생성 및 돌연변이원성 억제 효과
한국축산식품학회지
2011 .01
넙치(Paralichthys olivaceus)스테이크제품의 제조 및 품질특성
수산해양교육연구
2015 .02
식품의 조리.가공중 생성되는 발암성 이환방향족아민의 안전성
한국식품위생안전성학회지
1999 .01
양파 첨가가 가열한 햄버거 패티의 heterocyclic amine 형성과 돌연변이원성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2008 .08
Effects of Doneness on the Microbial, Nutritional, and Quality Properties of Pork Steak of Different Thicknesses
Food science of animal resources
2019 .01
[P7-11] Analysis of Beef Consumption Patterns Based on Perception of Beef Safety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Effects of Searing Cooking on Sensory and Physicochemical Properties of Beef Steak
Food science of animal resources
2020 .01
유기 한우쇠고기에 대한 구매의향과 지불의사금액 추정
한국유기농업학회지
2008 .01
Effects of Halogenation and Nitrogen(n)-Heterocyclic Aromatics on Estimating the Persistence of Future Pharmaceutical Compounds in the Sub-Surface
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Model System Study for the Mutagenicity of Sugar-Glycine Systems
Food Science and Biotechnology
2008 .08
단체급식소 쇠고기 이용 실태 및 영양사의 쇠고기 품질에 대한 인식
대한영양사협회 학술지
2017 .01
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