지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Influence of Different Oligosaccbarides and Inulin on Heterocyclic Aromatic Amine Formation and Overall Mutagenicity in Fried Beef Steak
Food Science and Biotechnology
2004 .04
Influence of Commercial Marinades on Heterocyclic Aromatic Amine Formation and Overall Mutagenicity in Fried Beef Steak
Food Science and Biotechnology
2005 .06
식품 중 Heterocyclic amine이 저감화 방안
한국식품과학회 심포지엄
2008 .06
넙치(Paralichthys olivaceus)스테이크제품의 제조 및 품질특성
수산해양교육연구
2015 .02
Factors that Affect the Formation and Mutagenicity of Heterocyclic Aromatic Amines in Food
Food Science and Biotechnology
2003 .10
Influence of Honey Containing Marinades on Heterocyclic Aromatic Amine Formation and Overall Mutagenicity in Fried Pork Chops
Food Science and Biotechnology
2004 .10
유통 압착올리브유의 이화학적인 특성
한국식품영양과학회지
2007 .07
쇠고기 스테이크 조리 시 백련 잎 추출물에 의한 Heterocyclic Amine류의 생성 및 돌연변이원성 억제 효과
한국축산식품학회지
2011 .01
Influence of Genotoxic Heterocyclic Aromatic Amine Formation and Overall Mutagenicity in Ground Beef Patties Using Korean Bramble (Rubus coreanum Miquel)
Food Science and Biotechnology
2007 .08
Influence of Food Ingredients on the Formation of Heterocyclic Aromatic Amine in Cooked Pork Patties
Food Science and Biotechnology
2005 .10
올리브유의 기능성과 활성성분
한국식품과학회지
2012 .10
Effects of Doneness on the Microbial, Nutritional, and Quality Properties of Pork Steak of Different Thicknesses
Food science of animal resources
2019 .01
PHENOLIC ANTIOXIDANT CONTENT OF OLIVE OILS AND THEIR POTENTIAL IN THE PREVENTION OF CANCER
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2001 .12
자동산화 및 가열산화에 대한 압착 및 혼합 올리브유의 산화안정성
한국식품영양과학회지
2005 .01
식품의 조리.가공중 생성되는 발암성 이환방향족아민의 안전성
한국식품위생안전성학회지
1999 .01
Effects of Frying Oil, Temperature and Time on the Quality of Deep-Fat Fried Carrot
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P7-11] Analysis of Beef Consumption Patterns Based on Perception of Beef Safety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
올리브유가 첨가된 프레스햄의 저장 중 품질특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2007 .01
0