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올리브유가 함유된 프레스햄 품질특성
한국축산식품학회지
2008 .01
포도씨유 첨가가 프레스햄의 이화학적 및 조직감에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2009 .01
올리브유의 기능성과 활성성분
한국식품과학회지
2012 .10
Production of Lipase-catalyzed Structured Lipid from Olive Oil with Omega-3 Polyunsaturated Fatty Acids
Food Science and Biotechnology
2009 .02
인삼분말 첨가가 프레스햄 품질 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2005 .01
쑥 분말 첨가와 원료육 등급이 돼지고기 햄의 저장성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2004 .01
돼지 뒷다리 주요 근육과 등심근육으로 제조된 햄의 품질 특성
한국축산식품학회지
2008 .01
Conservation of Iranian Olive Genetic Resources
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
자동산화 및 가열산화에 대한 압착 및 혼합 올리브유의 산화안정성
한국식품영양과학회지
2005 .01
Iranian Olive Cultivars Micro Propagation
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
[P1-24] Characterization of Lipase-Catalyzed Structured Olive oil containing Conjugated Linoleic acid and Palm oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
A Comparative Study of the Morphological and Molecular Characteristics of Four Iranian Olive Cultivars
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
돈육 뒷다리 부위의 발골시간이 프레스햄의 품질 특성에미치는 영향
한국축산학회지
2007 .01
Effects of Replacing Backfat with Fat Replacers and Olive Oil on the Quality Characteristics and Lipid Oxidation of Low-fat Sausage During Storage
Food Science and Biotechnology
2008 .04
[P3-37] Sensory Properties and Stability in Low Temperature of Mayonnaise with Olive Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
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