지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Effects of Replacement of Backfat with Soybean Oil on the Quality Characteristics of Spreadable Liver Sausage
한국축산식품학회 학술발표초록집
2003 .01
Effects of Substituted Level of Added Water for Fat on the Quality Characteristics of Spreadable Liver Sausage
Food Science and Biotechnology
2004 .08
Effects of Substituting Added Water for Fat on the Quality Characteristics of Spreadable Liver Sausage
한국축산식품학회 학술발표초록집
2003 .01
간함량비율과 제조방법에 따른 간소시지의 기호도에 관한 연구
대한영양사협회 학술지
1997 .01
Spreadable 간 제품의 저장온도별 품질변화
한국축산식품학회지
2008 .01
Effect of Replacing Pork Fat with Vegetable Oils on Quality Properties of Emulsion-type Pork Sausages
한국축산식품학회지
2015 .01
Spreadable 돼지 간제품의 영양학적 품질
한국축산식품학회지
2008 .01
닭갈비맛 계육 소시지의 닭 껍질과 돼지 등지방의 첨가 효과
한국가금학회지
2014 .09
The Quality Improvement of Emulsion-type Pork Sausages Formulated by Substituting Pork Back fat with Rice Bran Oil
한국축산식품학회지
2018 .01
드립 첨가가 돈육 소시지의 품질 및 저장성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2000 .01
Quality Properties of Sausages Made with Replacement of Pork with Corn Starch, Chicken Breast and Surimi during Refrigerated Storage
한국축산식품학회지
2015 .01
돈육 도체등급 및 쑥 분말 첨가에 따라 제조된 소시지의 품질 특성
한국축산식품학회지
2003 .01
Effect of Kimchi Powder Levels and Pork Skin on the Quality Characteristics of Liver Sausages
한국축산식품학회지
2009 .01
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of Soy Sausage Made by Different Soybean Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
韓國産 SAUSAGE에 關한 硏究 : 市販 SAUSAGE의 營養成分과 外國 SAUSAGE와의 比較
한국식품과학회지
1978 .06
Physical and Sensory Properties of Low Fat Sausage Amended with Hydrated Oatmeal and Various Meats
한국축산식품학회지
2010 .01
Effect of Irradiation on pH, Color, and Sensory Quality of Cooked Pork Sausage with Added Chitosan Oligomer
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .09
Effect of Chicory Fiber and Smoking on Quality Characteristics of Restructured Sausages
한국축산식품학회지
2016 .01
Distribution of Microorganisms in Cheongyang Red Pepper Sausage and Effect of Central Temperature on Quality Characteristics of Sausage
한국축산식품학회지
2018 .01
저장기간에 따른 퍼짐형 간 소시지의 이화학적 특성에 관한 연구
한국축산식품학회지
2003 .01
0