지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Spreadable 돼지 간제품의 영양학적 품질
한국축산식품학회지
2008 .01
Effects of Substituted Level of Added Water for Fat on the Quality Characteristics of Spreadable Liver Sausage
Food Science and Biotechnology
2004 .08
Effects of Substituting Added Water for Fat on the Quality Characteristics of Spreadable Liver Sausage
한국축산식품학회 학술발표초록집
2003 .01
Effects of Replacement of Backfat with Soybean Oil on the Quality Characteristics of Spreadable Liver Sausage
한국축산식품학회 학술발표초록집
2003 .01
Effects of Replacement Pork Backfat with Soybean Oil on the Quality Characteristics of Spreadable Liver Sausage
Food Science and Biotechnology
2004 .02
간함량비율과 제조방법에 따른 간소시지의 기호도에 관한 연구
대한영양사협회 학술지
1997 .01
Optimization of the Spreadable Modified Butter Manufacturing by Response Surface Methodology
한국축산식품학회지
2012 .01
저장기간에 따른 퍼짐형 간 소시지의 이화학적 특성에 관한 연구
한국축산식품학회지
2003 .01
[P3-39] Nutritional components of hog liver and its quality change during storage at 4℃
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Protective Effects of Edible Insect Extracts against Acute Alcoholic Liver Damage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Liver-protecting Effect of Sumaeyaksuk (Artemisia argyi H.) Extract on Liver-damage by CCl4
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The Changes of Natural Microflora in Liver Sausage with Kimchi Powder during Storages
한국축산식품학회지
2011 .01
The Effect of Metformin on Liver Lipid Accumulation in Mice Fed a High-fat Diet
Applied Biological Chemistry
2010 .01
[P1-22] Food Component Characteristics of Tuna Livers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
닭의 지방대사와 지방간
한국가금학회지
2018 .06
Purification and Characterization of Antioxidative Peptides from Krill Protein Hydrolysates that Protects Liver against Ethanol-induced Liver Damage in BALB/c Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Apium graveolens Extract on the Oxidative Stress in the Liver of Adjuvant-Induced Arthritic Rats
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .06
0