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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgements
References
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Effect of Wax-coating Degree on Postharvest Physiology of Satsuma Mandarin Oranges
Food Science and Biotechnology
1997 .09
Wax-coating Combined with Grapefruit Seed Extract to Reduce Physiological Quality Changes and Decay of Satsuma Mandarin
Food Science and Biotechnology
1998 .09
Chitosan Coating Effects on Respiration Rate and Internal Gas Composition of ‘Fuji’ Apple and ‘Satsuma’ Mandarin
Food Science and Biotechnology
2008 .08
Technology Development for Early Production of High Quality Satsuma Mandarin
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
유색미 제조용 감귤과피 물추출 균질액의 제조조건 최적화
한국식품과학회지
2003 .10
Postharvest Treatment on Satsuma Mandarins for Reduction of Acidity
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Citrus Industry in Korea
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Deficiency Symptoms and Critical Levels of Potassium and Magnesium in Satsuma Mandarin (Citrus unshiu Marc.) from Long-term Non-Fertilization
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Development of Suitable Vinyl Package for Satsuma Mandarin Cultivated in Plastic House
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Identification of Zygotic Hybrid from the Satsuma Mandarin Cross
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
New Satsuma Mandarin Cultivar ‘Sangdojosaeng’
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Diminishing Copper Spray Injury on Satsuma Mandarin (Citrus unshiu) by Tank Mixing with Paraffin Oil
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Changes in Pulp Organic Acid Metabolism during the Fruit Development of Very Early Maturing Satsuma Mandarins
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
Autumn Sprays of Gibberellic Acid and Prohydrojasmon Mixtures Reduce The Incidence of Puffing Rind in Satsuma Mandarin
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effect of Rates and Application Methods of Zinc on Yield, Fruit Qualities of Satsuma Mandarin
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Inhibitory effects of several types of mandarin oranges on adipocyte differentiation in 3T3-L1 cells.
한국약용작물학회 학술대회논문집
2013 .05
Temperature Comparison in Cultivation Area of Satsuma Mandarin of Korea and Japan
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
부피발생 관련 조생온주밀감 성숙 중 과피조직의 변화에 대한 주사전자현미경 관찰
한국원예학회 학술발표요지
2004 .05
하우스밀감의 착색정도별 수확시기가 유통 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2002 .06
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