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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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Grapefruit 종자추출물을 이용한 밀감의 저장효과
한국식품과학회지
1991 .10
Effect of Wax-coating Degree on Postharvest Physiology of Satsuma Mandarin Oranges
Food Science and Biotechnology
1997 .09
Effect of Grapefruit Seed Extract on Kimchi Fermentation
Food Science and Biotechnology
1996 .06
Technology Development for Early Production of High Quality Satsuma Mandarin
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
Interrelation between Respiration Rate, Peel Permeability and Internal Atmosphere for Sealed and Wax-coated Satsuma Mandarin Oranges
Food Science and Biotechnology
1996 .12
Grapefruit 종자 추출물의 항균작용 및 미생물 생리기능에 미치는 영향
Food Science and Preservation
1996 .12
Effects of Grapefruit Seed Extract on the Quality Characteristics of Chicken Breast Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Chitosan Coating Effects on Respiration Rate and Internal Gas Composition of ‘Fuji’ Apple and ‘Satsuma’ Mandarin
Food Science and Biotechnology
2008 .08
천연항균제처리에 의한 과채류의 선도유지 및 병해방지에 관한 연구 : Grapefruit 종자추출물로 부터 활성물질의 분리를 중심으로
Food Science and Preservation
1994 .06
Postharvest Treatment on Satsuma Mandarins for Reduction of Acidity
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Citrus Industry in Korea
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Deficiency Symptoms and Critical Levels of Potassium and Magnesium in Satsuma Mandarin (Citrus unshiu Marc.) from Long-term Non-Fertilization
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Identification of Zygotic Hybrid from the Satsuma Mandarin Cross
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Effect of Wax Coating on Volatile Compound Compositions of Satsuma Mandarin (Citrus unshiu Marc.)
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Changes in Pulp Organic Acid Metabolism during the Fruit Development of Very Early Maturing Satsuma Mandarins
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
New Satsuma Mandarin Cultivar ‘Sangdojosaeng’
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Diminishing Copper Spray Injury on Satsuma Mandarin (Citrus unshiu) by Tank Mixing with Paraffin Oil
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
왁스코팅, 종이포장 및 필름포장이 온주밀감의 저장성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
1998 .06
Temperature Comparison in Cultivation Area of Satsuma Mandarin of Korea and Japan
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Autumn Sprays of Gibberellic Acid and Prohydrojasmon Mixtures Reduce The Incidence of Puffing Rind in Satsuma Mandarin
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
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