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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results
Discussion
Acknowledgments
References
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[S8-4] US Potatoes and the Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Textural Improvement of Sweet Potato Starch Noodles Prepared without Freezing Using Gums and Other Starches
Food Science and Biotechnology
2006 .12
감자에서의 조직배양과 형질전환의 이용 및 연구 동향
Journal of Plant Biotechnology
2010 .01
Effect of Chitosan Addition on Textural Properties of Sweet Potato Starch Noodle
Food Science and Biotechnology
2001 .04
The Effect of Blanching Time on the Physicochemical Properties of Sweet Potato Stem
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Identification of Irradiated Potato, Sweet Potato and Com Starches with Viscometric Method
Food Science and Biotechnology
2000 .01
Effects of Extrusion Conditions on Pasting Properties of Potato
Food Science and Biotechnology
2007 .10
감자조직배양시 여러가지 처리를 통한 PVS(potato virus S)의 제거
한국원예학회 학술발표요지
1995 .10
Engineered Resistance against Potato leafroll virus, Potato virus A and Potato virus Y in Transgenic Potato Plants
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
감자의 Vitamin C의 변화에 대한 Blanching 온도 및 조리 방법의 영향
한국식품과학회지
1989 .12
저온 blanching 및 갈변저해물질의 처리에 따른 최소가공 감자의 저장 중 품질변화
Food Science and Preservation
2009 .08
한국산 감자를 이용한 French-Fried Potato의 Texture 개선
한국식품과학회지
1991 .04
Effect of Dietary Starch Level and Kind on the Growth and Body Composition of Juvenile Olive Flounder Paralichthys olivaceus
Fisheries and Aquatic Sciences
2011 .01
Development of New Potato Variety for Processing and Table Potato ‘Rose Valley’
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
2기작 칩가공용 품종을 이용한 가공원료감자 공급
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
박피방법에 따른 감자 및 고구마의 초기 품질 비교
Food Science and Preservation
2006 .08
Methods for Determining the Adulteration of Potato Starch
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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