지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Methods
Results
Discussion
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[S10-2] Consumer Perceptions Regarding Claims for Health/Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Status of Irradiated Foods in the USA
Safe Food
2011 .01
방사선 조사식품의 검출기법
한국식품위생안전성학회지
1997 .01
[S7-4] Experts' Opinions on Utilization of Irradiated Foods in Institutional Foodservice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Identification of Irradiated Foods by Using DNA, Immunochemical, and Biological Methods
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .12
United States Consumers Interest and Use of Functional Foods and Supplements
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
A study on the classification of consumer types based on food safety attitudes
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Status and Prospects of Food Irradiation Technology in Korea
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .12
식품방사선조사기술의 실용화와 조사식품의 확인 : Commercialization of Food Irradiation Technology and the Identification of Irradiated Foods
식품과학과 산업
2003 .03
환경농업에 대한 인식과 태도;수도권 9개 생활협동조합의 사례
한국농촌지도학회지
2003 .01
Screening Methods for the Identification of Irradiated Foods
경북대농학지
2013 .01
조사식품의 확인방법 연구와 적용
Safe Food
2011 .01
유전자재조합식품 안전성과 표시에 대한 소비자 인식조사
한국식품영양과학회지
2003 .12
食品照射 實用化에 대한 背景과 展望
한국식품영양과학회지
1985 .03
Irradiation Detection in Korean Traditional Soybean - Based Fermented Powdered Sauces : Data for Establishing a Database for Regulation of Irradiated Foods
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .03
방사선 조사식품의 안전성 평가
Food Science and Preservation
2003 .06
Physical Methods for the Identification of Irradiated Food
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .06
Survey on Consumer’s Perception of Natural Ingredients as a Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
한국에 있어서 식품조사 기술의 진보와 식품산업에서의 역할
한국식품위생안전성학회 심포지움
1994 .01
동물성 식품에 대한 부정적 인식의 원인과 개선과제
축산식품과학과 산업
2012 .01
0