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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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2003 .10
콩분말 첨가에 따른 타피오카의 무증자 알콜발효에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2003 .04
Binding of Wood with Soy Flour Formulation
Food Science and Biotechnology
1997 .09
Quality characteristics of fermented cheese analogs produced using roasted soy flour and different fermentation times with rice straw
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Comparison of Wood Adhesive Formulated with Various Components of Soy Flour
Food Science and Biotechnology
1998 .09
大豆 및 大豆粉 저장중 지방질의 변화
한국식품과학회지
1987 .08
Formula Optimization for Rice Bread with Soy Flour Substitution
Food Science and Biotechnology
1994 .12
Problems of Lipid Oxidation in Foods
한국식품영양과학회지
1987 .08
Lipid Oxidation and Stability of Tocopherols and Phospholipids in Soy-added Fried Products During Storage in the Dark
Food Science and Biotechnology
2009 .04
Effects of Transglutaminase on Pasting and Rheological Properties of Different Wheat Cultivars Blended with Barley or Soy Flour
Food Science and Biotechnology
2008 .02
발아콩분말의 기능적 특성
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2006 .08
쌀가루와 옥수수가루의 비율을 달리하여 제조한 생선스낵의 품질특성
한국식품과학회지
2001 .02
부수게 제조에 관한 연구 - 제2보 대두 첨가가 부수게(산자) 바탕의 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1985 .03
Effects of Chemical Modification on Adhesive Properties of Glue Formulated with Soy Flour
Food Science and Biotechnology
1998 .03
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2002 .06
대두 단백질 및 배아를 이용한 Bifidobacterium lactis BL740의 균체성장 및 이소플라본 비배당체 생산를 위한 통계적 배지 최적화
Journal of applied biological chemistry
2010 .01
Effects of Flour Storage Conditions on the Lipid Oxidation of Fried Products during Storage in the Dark
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2006 .06
대두혼합식빵 제조시 대두첨가량에 따른 반죽과 식빵의 물성 변화
Food Science and Preservation
2002 .12
기획특집_3 - 핵심 키워드 '리튬2차전지'
환경정보
2010 .01
Lipid Oxidation in Red and Poultry Meats
한국축산식품학회 학술발표초록집
2003 .01
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