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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Result and Discussion
Nomenclature
요약
References
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酵母의 Carotenoids (Yeast Carotenoids)
한국식품과학회지
1971 .08
Candidate Gene Analysis of Carotenoids Synthesis in Pepper
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Carotenoids : Functions and Recent Research Progress
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .12
황색고구마의 Carotenoid 색소 함량
한국식품과학회지
1997 .04
Carotenoids의 생리 기능성과 생산기술
한국식품영양과학회지
1999 .01
乾燥 고추 貯藏 中의 變色에 關한 硏究
한국식품과학회지
1980 .03
고추(capsicum)품종별 과실의 성숙시기에 따른 carotenoid의 함량변화
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2000 .05
한국산 감귤의 Carotenoid계 색소
한국식품과학회지
1995 .12
Genetic Analysis of Carotenoids Content in Red Pepper (Capsicum annuum L.) Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
배추과 채소의 계통에 따른 glucosinolate, carotenoid 함량
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Quality Optimization in Red Pepper Drying
한국식품과학회지
1989 .10
폐기 감 과피를 이용한 Carotenoids 색소의 추출
Food Science and Preservation
2001 .12
건조방법에 따른 건고추의 품질평가
Food Science and Preservation
1996 .12
건조율 향상을 위한 고추건조공정의 최적화
한국식품과학회지
1992 .10
A Study on the Relationship of Fat Content in Human Milk on Carotenoid Content in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
고추 유전자원의 색소 함량변이 탐색
한국원예학회 학술발표요지
2003 .10
Variation of Three Carotenoid Content among Tomato Breeding Lines
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
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