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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
감사의 말
문헌
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감잎차 제조를 위한 감잎의 성장시기별 함유 성분의 변화
한국식품과학회지
1994 .04
전처리 조건이 감잎차의 품질 향상에 미치는 영향
Food Science and Preservation
1999 .12
발효차의 향기 (I) : 홍차 및 우롱차의 향기 생성 메커니즘
식품과학과 산업
2007 .09
[S6-1] Aroma Formation Mechanism in Fermented Tea, Oolong Tea and Black Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
국내산 반발효차의 향기성분
한국식품과학회지
2001 .10
한국산 두충차의 개발
식품공업
1975 .01
고기능성 감잎차 원료용 품종 선발
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
Development of Yellow Tea, Oolong Tea, and Black Tea Using Korean Green Tea
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
감(Diospyros kaki, Thumb)잎차의 화학 성분
한국식품영양과학회지
1995 .10
Tea Production in China and Therapeutic Effect of Tea
식품과학과 산업
1989 .09
감잎의 품종별 화학성분과 항산화 활성
Food Science and Preservation
2004 .06
Tea and Cancer
식품과학과 산업
2005 .09
녹차엽의 채취 시기와 재배지역에 따른 휘발성 향기 성분의 변화
한국식품과학회지
2007 .06
감잎차를 위한 품종별 감잎생산력과 성분분석
Food Science and Preservation
2000 .03
Antioxidant Activity of Herbal Teas Available on the Korean Market
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
The Effects of Tea Manufacturing Methods on the Contents of Chemical Components and Antioxidative Activity in Tea Infusions
Food Science and Biotechnology
2004 .04
발효차의 향기 (Ⅱ) : 동방미인차의 향기성분 및 발현 유전자
식품과학과 산업
2007 .12
Changes in Sensory Quality and Catechins Content in Tea Extracts as Influenced by Infusion Temperatures and Times
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2007 .12
녹차, 오룡차, 및 홍차 추출물의 항균효과
한국식품영양과학회지
1995 .04
Changes of Chemical Components and Physiological Activities during Semi-Fermentation Tea Manufacturing Process Using Green Tea Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
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