지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
국내 시장에서 유통되는 국내·외 초콜릿의 지방산 조성 및 triacylglycerol 조성 분석
Korean Journal of Agricultural Science
2013 .03
Antifungal spectrum and Isolation of Antifungal Compound from Pseudomonas sp. 101
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2000 .04
국내 초콜릿 산업 동향
식품산업과 영양
2014 .12
Antifungal and antiaflatoxigenic natural compounds against Aspergillus flavus
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
복합 초콜렛제품에서의 수분이동에 의한 곰팡이의 발생
한국식품과학회지
1997 .10
Aspergillus oryzae와 Aspergillus shirousamii간의 원형질체의 융합
한국식품과학회지
1993 .08
Antifungal Spectrum and Isolation of Antifungal Compound from Burkholderia sp. AB125
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2001 .05
Antifungal Spectrum and Isolation of Antifungal Compound from Antagonistic Bacterium MSS(P)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2003 .10
[P8-117] Cacao in Commercial Chocolates : Their Effects on Antioxidant Activities Determined by Different Assays
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Isolation of Bacillus amyloliquefaciens Strains with Antifungal Activities from Meju
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .03
Isolation of Soil Actinobacterial Strains Showing Antifungal Activity against Aspergillus flavus, a Causative Agent of Stonebrood Disease in Honeybee
Journal of Apiculture
2015 .04
Lactobacillus plantarum CK10을 이용한 초콜릿 발효 산물의 항산화 활성 및 성분 분석
Food Science and Preservation
2016 .08
Aspergillus oryzae와 Aspergillus shirousamii간의 융합주에 의한 미림의 생산
한국식품과학회지
1993 .10
Aspergillus terreus로부터 항진균성 물질의 분리 및 구조분석
Applied Biological Chemistry
1997 .01
Synthesis and Characterization of Lactose Monolaurate as Antimicrobial Agent and Emulsifiers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Identification of Antifungal Substances of Lactobacillus sakei subsp. ALI033 and Antifungal Activity against Penicillium brevicompactum Strain FI02
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
麴의 종류가 고추장의 성분에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1984 .08
Safety Evaluation of 30 kGy Irradiated Chocolate Ice Cream
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
0