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이용수
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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제분방법별 쌀가루의 이화학적 특성
한국식품과학회지
1988 .08
Physicochemical Properties of Rice Differing in Milling Degrees
Food Science and Biotechnology
2004 .02
제분조건에 따른 흑미쌈가루 품질특성
한국식품과학회지
2006 .12
Effects of Rice Flours Prepared with Different Milling Methods on Quality of Sulgidduk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physicochemical Properties of Brown Rice and Germinated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Structural and Physicochemical Properties of Flours and Starches from Germinated Sorghum, Millet, Brown rice and Oat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
쌀가루와 밀가루 複合粉의 製麵性시험
한국식품과학회지
1981 .03
쌀가루 제조조건에 따른 설기떡의 품질특성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Effect of Cryogenic Milling on Physicochemical Properties of Dried Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Quality Characteristics on Milled Rice Produced under Different Milling Conditions
Applied Biological Chemistry
2012 .01
The Physicochemical Properties and Cooking Characteristics of Soft Brown Rices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
건식 및 습식제분 흑미 쌀가루의 물리화학적 특성
한국식품영양과학회지
2008 .07
Properties of Milled, Brown and Germinated Rice Flours and Preparation of Poundcake Using Them
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Variations in Physicochemical Properties of Brown Rice (Oryza sativa L.) During Storage
Food Science and Biotechnology
2009 .12
쌀의 수침 시간별 제분 및 쌀가루의 특성
Food Science and Preservation
1999 .03
시판쌀가루와 제분공정을 달리한 쌀가루의 품질특성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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