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이용수
Abstract
序論
材料 및 方法
要約
Reference
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微生物 Tannase를 이용한 도토리酒의 実験的 製造
한국식품과학회지
1983 .12
Tannase를 이용한 녹차의 생물학적 전환의 최적 조건 마련 및 라디칼 소거능
한국식품영양과학회지
2011 .11
차 음료 제조에 Tannase의 이용
식품기술
1998 .01
수수의 탄닌 함량이 소화효소에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2016 .10
탄닌함량이 높고 낮은 사초류를 급여했을 때 산양에 의한 섭취량 , 소화율 및 질소이용성 비교 연구
한국초지조사료학회지
1996 .01
Isolation of High-Quality mRNA from Tannin-Rich Persimmon Fruit
Food Science and Preservation
1997 .04
Optimization for Extraction Condition of Tannin Compounds from Persimmon Peel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Reduction of Soluble Tannins during Processing of Sweet Persimmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antitumorigenic Effects of Tannin from Persimmon Leaves on Sarcoma 180 - induced Tumor in Mice
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .03
[P5-20] Establishment of Tannin Enhancement Conditions for Development of High Quality Kiwi Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Isolation of High-Quality mRNA from Tannin-Rich Persimmon Fruit
한국원예학회 학술발표요지
1996 .10
밤 저장(貯藏)에 관(關)한 연구(硏究)
경북대농학지
1985 .01
탄닌 투여시 인체의 혈청 지질개선 효과에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1997 .10
Control of Tannin Content in Wines by Treatment with Immobilized Protein
Food Science and Biotechnology
1992 .06
Characterization of Lactobacilli with Tannase Activity Isolated from Kimchi
Food Science and Biotechnology
2008 .12
[S4-2] Hydrolyzable Tannins from Walnuts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Relationship between the Combination Level of Tannin and Protein, and the Turbidity of Persimmon Vinegar
Food Science and Biotechnology
1995 .06
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