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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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PCR-based Detection and Identification of Lactobacillus plantarum, Lactobacillus pentosus, and Lactobacillus paraplantarum in Kimchi
Food Science and Biotechnology
2004 .12
Probiotic properties of Lactobacillus pentosus KF340 isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Tannase를 이용한 녹차의 생물학적 전환의 최적 조건 마련 및 라디칼 소거능
한국식품영양과학회지
2011 .11
[P5-52] Development of Food Grade Host/Vector System with Plasmid, p1-4, Originated from Lactobacillus pentosus F121-1
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
산수유로부터 gallic acid 추출 및 HPLC에 의한 정량분석
한국식품과학회지
2009 .10
[P2-39] Biological Activity of Gallic Acid-Conjugated Linoleic Acid Complex
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
차 음료 제조에 Tannase의 이용
식품기술
1998 .01
Identification and Characterization of Lactic Acid Bacteria with Tannase Activity as Probiotics Isolated from Korean Traditional Fermented Foods, Jangajji
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Antioxidant Properties of Tannic Acid and its Inhibitory Effects of Paraquat-Induced Oxidative Stress in Mice
Food Science and Biotechnology
2006 .10
微生物 Tannase 에 依한 食品의 Tannin 成分 分解에 關한 硏究 : 第1報 練國產 도토리 Tannin 分解 解棄 生產菌株의 分離와 酵素 生產을 위한 培養條件의 檢討
한국식품과학회지
1973 .12
분쇄방법에 따른 조, 기장, 수수의 항산화성분 및 항산화활성
한국식품영양과학회지
2011 .06
Real-Time PCR Monitoring of Lactobacillus sake, Lactobacillus plantarum, and Lactobacillus paraplantarum during Kimchi Fermentation
Food Science and Biotechnology
2006 .08
Profiling of Fermentative Metabolites in Kimchi: Volatile and Non-volatile Organic Acids
Applied Biological Chemistry
2012 .01
微生物 Tannase를 이용한 도토리酒의 実験的 製造
한국식품과학회지
1983 .12
Characterization of Antimicrobial Substance Produced by Lactobacillus plantarum Isolate from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Development of New Functional Materials Using Lactobacillus Isolated from “Kimchi”
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Probiotic균주의 Pathogenic Organism에 대한 억제 활성과 송아지분변 분리균주의 억제활성 특성
한국축산학회지
2006 .01
국내산 밤 일부 품종의 기능성 성분분석과 항산화 및 대식세포 활성
한국식품영양과학회지
2008 .09
[P8-109] Preparation, characterization, and antioxidant properties of gallic acid-grafted-chitosans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Anti-Inflammatory Effect of Gallic Acid in LPS-Stimulated RAW 264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
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