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Food Science and Biotechnology
2004 .12
Probiotic properties of Lactobacillus pentosus KF340 isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Characterization of Lactobacilli with Tannase Activity Isolated from Kimchi
Food Science and Biotechnology
2008 .12
Screening of a Novel Lactobacilli Replicon from Plasmids of Lactobacillus reuteri KCTC 3678
Food Science and Biotechnology
2008 .04
Efficient secretory expression of gene encoding a broad pH-stable maltose-forming amylase from Lactobacillus plantarum S21 in food-grade lactobacilli host
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Construction of a Bioluminescent Labelling Plasmid Vector for Bifidobacteria
한국축산식품학회지
2018 .01
Probiotic균주의 Pathogenic Organism에 대한 억제 활성과 송아지분변 분리균주의 억제활성 특성
한국축산학회지
2006 .01
양식 참김(Porphyra tenera)에서 분리한 Circular Plasmid DNA
한국식품영양과학회지
1999 .01
Real-Time PCR Monitoring of Lactobacillus sake, Lactobacillus plantarum, and Lactobacillus paraplantarum during Kimchi Fermentation
Food Science and Biotechnology
2006 .08
Effects of various food extracts on the growth of Lactobacillus acidophilus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Construction of a Bile-responsive Expression System in Lactobacillus plantarum
Food science of animal resources
2019 .01
Food-Grade Expression and Secretion Systems in Lactococcus
Food Science and Biotechnology
2006 .08
Lactobacillus plantarum과 Lactobacillus bulgaricus의 상보적 생장
한국축산식품학회 학술발표초록집
2000 .01
Construction of a Bioluminescent Labeling Plasmid Vector for Bifidobacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
새로운 곤충병원성 Bacillus thuringiensis subsp. aizawai 균주의 유전학적 특성
Korean Journal of Agricultural Science
2014 .12
닭의 맹장에서 분리된 유산균의 생균제적 특성
한국축산학회지
2008 .01
바이오제닉 아민 생성 및 분해균의 혼합 배양으로 제조한 청국장의 품질 특성
Food Science and Preservation
2019 .08
Rhizobium japonicum의 생리적(生理的) 특성(特性) 및 Plasmid DNA의 분리(分離)
경북대농학지
1994 .01
Development of New Functional Materials Using Lactobacillus Isolated from “Kimchi”
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
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