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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
References
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묵은지로부터 바이오제닉 아민을 분해하는 프로바이오틱 유산균의 분리 및 동정
Food Science and Preservation
2020 .10
Bacillus subtilis와 Lactobacillus acidophilus 복합사용이 청국장 품질특성에 미치는 영향 연구
Food Science and Preservation
2018 .08
Characterization of Selected Lactobacillus Strains for Use as Probiotics
한국축산식품학회지
2015 .01
Enhanced Physical and Functional Properties of Old Pumpkin by Co-Fermentation using Bacillus subtilis and Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of various food extracts on the growth of Lactobacillus acidophilus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
유청을 이용한 Bacillus subtilis와 Lactobacillus plantarum의 혼합발효를 통한 γ-aminobutyric acid와 생리활성물질 강화
한국식품과학회지
2018 .12
Lactobacillus acidophilus KCTC 3925균을 종균으로 사용한 차가버섯 청국장의 품질특성 및 isoflavone 함량 변화
Food Science and Preservation
2018 .04
젓갈 종류에 따른 묵은지의 발효 기간 중 미생물 오염도 및 바이오제닉 아민 함량 모니터링
Food Science and Preservation
2020 .08
전통장류유래 Bacillus spp.의 프로바이오틱스 활성과 청국장 발효 특성
Food Science and Preservation
2017 .12
Complete genome sequence of Bacillus subtilis 1-2 isolated from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Screening of Biogenic Amines Non-producing Bacillus subtilis SCM121 and Its Characterization Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Reduction in ochratoxin A levels by Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus rhamnosus GG
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
청국장에서 분리된 Bacillus subtilis SRCM 700998 균주의 항균활성 및 효소활성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Development and Validation for the Simultaneous Analysis of Biogenic Amines in Cheonggukjang by LC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Co-Production of Poly-γ-Glutamic Acid and Gamma-Aminobutyric Acid by Fermenting Red Ginseng Concentrate with Bacillus subtilis and Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Optimized Culture Conditions for Bacteriocin Production by Probiotic Lactobacillus sakei MCL14 Showed Antibacterial Activity against Histamine-Forming Bacteria
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Fortification of mucilage and gamma aminobutyric acid in old pumpkin by co-fermentation using Bacillus subtilis and Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Acute and Subacute Toxicities of Crude Antifungal Compounds Produced by Lactobacillus Plantarum AF1 and Lactobacillus Plantarum HD1
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Characterization of Bacillus subtilis having potential probiotics activity Isolated from Cheonggukjang pastes and Its Application
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Tyramine 저감균주의 발효종균 이용 가능성
한국식품영양과학회지
2017 .12
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