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Reduction in ochratoxin A levels by Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus rhamnosus GG
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Complete genome sequencing and comparative genomic analysis of Lactobacillus acidophilus C5 as a potential canine probiotics
한국축산학회지
2021 .11
갱년기 동물모델에서 Lactobacillus acidophilus YT1의 갱년기 증상 완화 효과
한국식품영양과학회지
2018 .12
Lactobacillus acidophilus 첨가량에 따른 흑염소 불고기의 품질특성
한국식품과학회지
2022 .10
Characterization of Selected Lactobacillus Strains for Use as Probiotics
한국축산식품학회지
2015 .01
Changes in Total Phenolic and Flavonoid Contents and Antioxidant Activities of Apple and Grapefruit Purees Fermented by Lactobacillus plantarum and L. acidophilus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Inhibition of Cronobacter sakazakii by Lactobacillus acidophilus n.v. Er2 317/402
한국축산식품학회지
2016 .01
Antibacterial properties of extracellular vesicles produced by L. plantarum and L. acidophilus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Aglycone Isoflavones and Exopolysaccharides Produced by Lactobacillus acidophilus in Fermented Soybean Paste
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .06
바이오제닉 아민 생성 및 분해균의 혼합 배양으로 제조한 청국장의 품질 특성
Food Science and Preservation
2019 .08
Lactobacillus acidophilus KCTC 3925균을 종균으로 사용한 차가버섯 청국장의 품질특성 및 isoflavone 함량 변화
Food Science and Preservation
2018 .04
Antioxidant Activity of Sargassum fulvellum and Fermentation by Lactobacillus plantarum and Lactobacillus casei
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antioxidant and Anti-Inflammatory Activity of Oryza sativa L. Extract Fermented with Lactobacillus plantarum
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
Lactobacillus acidophilus NS1 Reduces Phosphoenolpyruvate Carboxylase Expression by Regulating HNF4α Transcriptional Activity
한국축산식품학회지
2017 .01
Protective Effects of Lactobacillus sp. on Cellular Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Efficient secretory expression of gene encoding a broad pH-stable maltose-forming amylase from Lactobacillus plantarum S21 in food-grade lactobacilli host
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Capacity in Yogurt Fortified with Red Ginseng Extract
한국축산식품학회지
2016 .01
Antioxidant Effects of Water and Ethanol Extracts from Lactobacillus plantarum-Fermented Oriental Medicine Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
The Effect of Lactobacillus acidophilus YT1 on Improving Menopausal Symptoms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antibacterial Effects of the Culture Supernatant of Selected Lactobacilli Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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