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Functional Evaluation of Lactobacillus spp. as Potential Probiotics Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Lactobacillus sp. nov., isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Probiotic Characterization of Lactobacillus reuteri SYU308 Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Isolation and Functional Evaluation of Lactiplantibacillus pentosus MKMJ from Kimchi: A Potential Probiotic for Anti-diabetes and Anti-dementia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Evaluation of Commercial Probiotics Isolated from Yogurt as a Functional Starter for Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Probiotic and anti-inflammatory potential of Lactobacillus Strains isolated from infant feces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
Development of Probiotic Starter for Industrialization of Health Functional Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparative Analysis on the Characteristics of Kimchi Regarding to Kimchi Preparations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Complete genome sequence of Lactobacillus brevis SRCM101174 isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Screening and Characterization of Potential Probiotic Lactic Acid Bacteria from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
The Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Characteristic Analysis of Probiotics Isolated from Companion Animals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
김치 유산균의 건강기능성에 대한 문헌 연구
농업생명환경연구
2021 .12
Lactobacillus strains isolated from kimchi stimulate longevity and immune response in C. elegans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Probiotic 미생물 검사에 사용되는 다양한 방법들에 대한 현황과 향후 전망
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2016 .01
Selection and Characterization of Probiotic Strains with Anti-Diabetic and Anti-Dementia Activities from Various Kimchi Sources
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
프로바이오틱 요구르트의 기준, 규정, 검출에 관한 현황 및 전망: 총설
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2023 .03
Development of Next-Generation Probiotics and Its Applications
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
프로바이오틱스 안전성 문제 개선을 위한 안전성 평가방법의 제안
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
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