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서론
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결과 및 고찰
요약
문헌
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[S6-3] The Optimum Formulation of Seasoning Sauce for Pork Bulgogi by a Mixture Experimental Design
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Analysis of American Consumer Interest in Bulgogi: Application of Importance-Performance Analysis in the U.S. Market
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .12
레토르트 및 감마선 조사에 의한 화닭 덮밥 소스의 미생물 제어 효과 비교
한국축산식품학회지
2010 .01
Studies on the Preservation of Korean Rice by Gamma-irradiation (III) : On disinfection of rice by gamma-ray irradiation
한국식품과학회지
1970 .06
Development of Ready-to-Eat Bulgogi Sauce with No Change of Sensory Properties after High-Dose Irradiation
한국축산식품학회지
2011 .01
Studies on the Preservation of Korean Rice by Gamma-irradiation(II) : On disinfestation of rice by gamma-ray irradiation
한국식품과학회지
1970 .06
멸치액젓의 위생적 품질향상을 위한 감마선 조사기술 이용
한국식품영양과학회지
2000 .12
홍삼의 품질안정성 향상을 위한 감마선의 이용
Food Science and Preservation
1999 .03
Characteristics of Taste and Flavor Compounds on Salted and Fermented Anchovy Sauce by Gamma Irradiation
Food Science and Biotechnology
2001 .10
저선량 감마선 반복조사의 육류와 생선 중 미생물 저감효과
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
감마선 조사 포도의 저장온도에 따른 품질특성 변화
Food Science and Preservation
2008 .10
홍삼의 품질개선을 위한 감마선 이용
한국식품위생안전성학회지
1994 .01
Sensory Properties and Just-About-Right rating of suitable Bulgogi Recipe
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
감마선 조사 마(Yam)즙의 미생물학적 및 일반품질 특성
Food Science and Preservation
2010 .08
Effects of Gamma-Irradiation on Cooking Properties of Soybeans
Food Science and Biotechnology
1994 .03
구운 계란의 감마선 조사에 따른 미생물학적 유통기한 설정
Food Science and Preservation
2004 .09
The Effect of Gamma-ray Irradiation on Early Growth of Turfgrass
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
감마선 조사를 이용한 유기질 퇴비의 병원성 미생물 저감화
Food Science and Preservation
2006 .04
수침 및 감마선 처리가 밤의 저장특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2001 .03
수확 후 지연 감마선 조사와 CA 저장이 밤의 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2001 .03
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