지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results
Discussion
Acknowledgments
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Development of Functional Rice Cake Adapted with Retrogradation-retardation Technology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
올리고당 첨가 가래떡의 텍스처 변화와 노화 억제 분석
한국식품영양과학회지
2012 .04
Reducing Retrogradation of a Korean Rice Cakes by Adding Mulberry Leaf Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
올리고당 시럽의 첨가에 따른 가래떡의 노화억제효과
한국식품과학회지
1997 .12
Rice Cake Production Using Black Rice and Medium-grain Brown Rice
Food Science and Biotechnology
2001 .06
Caking in food powders
Food Science and Biotechnology
2007 .06
가래떡 노화 억제에 대한 당류 물질의 효과
한국식품영양과학회지
2007 .10
Effect of Starch Hydrolyzing Enzymes on the Textural Properties of Rice Cake
Food Science and Biotechnology
1995 .09
떡의 유통기한 연장을 위한 포장재 개발
펄프·종이기술
2018 .12
호박 설기떡의 저장성에 미치는 변형기체포장의 영향
Food Science and Preservation
2010 .12
Effect of wheat flour addition on retardation of retrogradation in waxy rice cake, Ingeolmi
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Quality and Digestibility Characteristics of Rice cake with Heat-moisture Treated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Partial Replacement of Rice Flour with Chemically Stabilized Rice Starches on the Textural Characteristics and the Storage Stability of Korean Plain Rice Cake
Food Science and Biotechnology
1996 .12
Quality Characteristics of Rice Cake with Glutinous Rice and Oat Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
米菓製造用 稬米의 適性에 關하여
한국식품과학회지
1972 .09
말티톨 첨가 구운떡의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2014 .07
Optimum Application Rates of Oil Cake, Rice Bran and Rice Straw for Effective Soil Management in Korea Lettuce Field
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Effect of application of Oil Cake on Rice Yield In Hairy Vetch-Rice Cropping System
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
떡 포장에 관한 연구(1)
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2012 .04
당류 및 유화제 첨가농도에 따른 찹쌀떡 저장 중 물성 변화
Food Science and Preservation
2012 .08
0