지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Effect of wheat flour addition on retardation of retrogradation in waxy rice cake, Ingeolmi
Applied Biological Chemistry
2015 .01
떡류 경영업체의 미생물학적 위생관리 전략
식품과학과 산업
2022 .12
호박잎 분말을 첨가한 스폰지 케이크의 품질 특성, 항산화 활성 및 저장 기간에 따른 노화 억제 효과
한국식품영양학회지
2016 .12
Physical and thermal properties of different rice flours
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality characteristics and antioxidant activities of extruded mulberry leaves added milk spread
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics of Pound Cake Added with Different Rice Variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality characteristics and antioxidant characteristics of Sunsik made with different ratios of non-extruded and extruded mulberry leaf
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
A Study on the Quality Characteristics of Rice Flour Processed in Different Pre-Treatment Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Development and application of modified starch beverage ingredient through upcycling of surplus rice cake flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
습식 및 건식 쌀가루의 유지 종류 및 첨가 비율에 따른 쌀빵 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
품종별 쌀가루의 입자크기에 따른 품질특성 비교
한국식품영양학회지
2017 .08
Quality Characteristics of Rice Cookies added with Puffed Rice Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
뽕잎과 오디분말을 이용한 육류용 소스 제조 및 품질평가
한국식품영양학회지
2016 .08
호화에 의한 국내산 쌀 품종의 이화학적 특성
Food Science and Preservation
2020 .08
Analyzing quality characteristics of texturized vegetable protein using defatted soy flour with rice flour and rice starch
Food Science and Preservation
2024 .08
Color stability of traditional steamed rice cake, Gijeongtteok, added with young barley leaf powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality and Digestibility Characteristics of Rice cake with Heat-moisture Treated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
떡의 유통기한 연장을 위한 포장재 개발
펄프·종이기술
2018 .12
쌀가루전용 품종들의 이화학적 특성 및 설기의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
발효뽕잎의 품질특성
산업식품공학
2019 .01
0