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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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한국산 감잎(Diospyros kaki L. folium)을 이용한 음료제조와 안정성
한국식품과학회지
2000 .08
품종별 감잎 (Diospyros kaki folium)의 성장에 따른 성분변화
한국식품과학회지
1998 .06
양파분말을 첨가한 빵반죽의 물리화학적 특성
한국식품과학회지
2003 .06
Antioxidant activity and Anti-inflammatory from the Different Parts of Persimmon (Diospyros kaki L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
The occurrence of viruses in persimmon tree (Diospyros kaki) in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
감잎분말을 첨가한 냉면의 품질 특성
Food Science and Preservation
2006 .06
떫은감의 유통특성 분석
Food Science and Preservation
1999 .06
[P10-147] Physiological Activities of Persimmon (Diospyros kaki Thunb.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
The Effect of Particle Size of Persimmon on Antioxidant Activities of Persimmon By-product Powders
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Effect of different extraction solvents on the antimicrobial activity of persimmon (Diospyros kaki L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P8-180] Antioxidant Activity of Extracts from Sweet Persimmon (Diospyros kaki) Seed
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P3-49] Effects of washing and drying temperature on the chemical composition and physicochemical properties of ripe persimmon (Diospyros kaki L cv. Daebong) peel powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Discrimination of Korean Persimmon (Diospyros kaki) Cultivars by SSR Markers
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Antioxidant and Anti-inflammatory Effect of Kojongsi persimmon (Diospyros kaki) leaf extract and its constituents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Effect of Enzymatically Hydrolyzed Vital Wheat Gluten on Dough Mixing and the Backing Properties of Wheat Flour Frozen Dough
Food Science and Biotechnology
2006 .04
단감(Diospyros kaki, T) 와인 제조에 관한 연구
한국식품과학회지
2006 .12
반응표면분석법을 이용한 감잎(Diospyros kaki L. folium) 에탄올 추출물의 최적화
Applied Biological Chemistry
2000 .01
Biological Activities of Immature Persimmon (Diospyros kaki) Extracts as Natural Functional Resource
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development of Buckwheat Bread : 3. Effects of the Thermal Process of Dough Making on Baking Properties
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .03
The Leaf of Diospyros kaki Thumb Ameliorates Renal Oxidative Damage in Mice with Type 2 Diabetes
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
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