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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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Quality and sensory characteristics of bread added with "Fuji" apple juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
신기술 신소재 - 관능검사와 기기분석
식품기술
2011 .01
Storage Potential of Early-Season Cultivar ‘Tsugaru’ Apples Based on Consumer Acceptance after Marketing Simulation
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2005 .06
Quality and sensory characteristics of Muffin added with "Fuji" apple pomace powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Correlation between Soluble Solids Contents and Instrumental Quality Attributes in ‘Bing’ Cherry with Different Ripening Stage
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Effect of Temperature on Tree Growth and Fruit Quality of ‘Fuji’ Apples
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Changes in Fruit Quality during Storage Duration by the Methods of Fruit Stalk Management for ‘Fuji’ Apples
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
‘감각·소비자과학’이란?
식품과학과 산업
2019 .03
The Influence of Leaf/Fruit Ratio of Strawberry Plants on the Sensory Quality of Their Fruits
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
저장 방법이 사과의 저장성 및 유리당 함량에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2002 .06
염화칼슘 처리와 MAP 저장이 '후지' 사과의 품질변화에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2007 .10
A Study on the Freshness Extension of Top Fruit ‘Fuji’ Apples
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
주산지 후지 사과의 내,외부 품질 특성
Food Science and Preservation
2003 .03
미세구조가 식품의 조직감에 미치는 영향 및 기기적 물성측정과 관능평가와의 관계
식품과학과 산업
2011 .12
젤리의 기계적 및 관능적 물성
한국식품과학회지
1991 .06
수분방법이 ‘후지’ 과실의 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
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