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이용수
2008
2005
2004
2000
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusion
Acknowledgement
Literature Cited
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Impact of Storage Method and Shelf Temperature on Quality Attributes and Physiological Metabolism of ‘Fuji’ Apples
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2006 .06
Effects of Poststorage Short-term Controlled Atmosphere Treatment and Shelf Temperature on Physiology and Quality of Cold-stored ‘Fuji’ Apples
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2010 .08
Storage Potential of ‘Kyoho’ Grape as Influenced by Harvest Date and Temperature during Storage and Marketing Simulation
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2008 .10
Effects of 1-Methylcyclopropene Treatment and Controlled Atmosphere Storage on Poststorage Metabolism and Quality of ‘Hongro’ Apples
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .08
Analysis of Storage Method and Marketing Temperature Effects on Storage Potential of ‘Tsugaru’ Apples
한국원예학회 학술발표요지
2004 .05
Effects of AVG and 1-MCP on Keeping Quality of ‘Tsugaru’ Apple during Storage
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
‘후지’ 사과의 관능 및 저장한계기간에 미치는 저장방법과 유통온도효과 분석
한국원예학회 학술발표요지
2005 .10
저장기체조성이 Tsugaru 사과의 품질유지에 미치는 영향
한국식품과학회지
2000 .06
CA 및 저온저장이 ‘쓰가루’ 사과의 저장성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
1996 .05
Instrumental and Sensory Analysis of Fruit Quality in Relation to Storability of 'Fuji' Apples
Food Science and Biotechnology
2001 .10
‘감각·소비자과학’이란?
식품과학과 산업
2019 .03
Physicochemical and Sensory Responses of Peach (‘Changhowon Hwangdo’) Following Long-Term Storage at Low Temperatures
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
키위 ‘스위트골드’ 과실의 수확시기에 따른 수확 후 품질 특성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Dichlorprop와 GA₃ 處理가 사과 쓰가루 品種의 貯藏中 果肉細胞의 構造的 變化에 미치는 影響
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2000 .04
Controlled atmosphere 저장 시스템을 이용한 기체조성 변화가 조생 ‘후지’ 사과의 저장 중 품질 및 내부장해 발생에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2016 .02
저장온도에 따른 '쓰가루' 사과의 호흡 및 품질특성 변화
Food Science and Preservation
2000 .06
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