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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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생강의 유효성분 비교
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
Antioxidant Effect and Nutritional Characteristics of Ginger (Zingiber officinale Roscoe) Leaf Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Optimization of Extraction Conditions for 6-Shogaol from Ginger (Zingiber officinale Roscoe)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
생강 최아 온도 조건
한국원예학회 학술발표요지
2002 .06
Efficient Production of Rhizome induced by Tissue Culture in Ginger (Zingiber officinale Roscoe)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Evaluation of Useful Bio-Activities of Ginger (Zingiber officinale) Depending on Heat Treated Aging Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
A Fast Protocol for in vitro Propagation of Ginger (Zingiber officinale Rosc.) from a Tribal District of India
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
생강 페이스트의 저장중 비효소적 갈색화에 영향을 주는 주요성분
한국식품과학회지
1996 .06
시비량이 생강의 생육 및 수량에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
1998 .12
생강잎의 CO₂ 교환시 관여하는 주 요인의 결정 변수
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of Aged Black Ginger (Zingiber officinale) by Hot-Air and Freeze Drying
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Physicochemical Composition, in vitro Antioxidant Activities and Cell Protective Effects of Ethanolic Extract from Ginger (Zingiber officinale)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
건생강에 함유된 키랄성 향기성분의 이성질체 조성 분석
한국식품영양과학회지
2006 .08
Anti-Coagulation and Anti-Platelet Aggregation Inhibitory Activities of Different Parts of Andong Ginger (Zingiber officinale)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
저장 전 열처리가 생강의 이화학적 및 관능적 특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2009 .10
Anti-oxidant Activities of Various Solvent Extracts from Ginger (Zingiber officinals Roscoe)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
생강 노지재배 시 파종 전 온탕처리가 생육 및 수량에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
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