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Anti-inflammatory activities of ginger (Zingiber officinale Roscoe) prepared by enzyme treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant Effect and Nutritional Characteristics of Ginger (Zingiber officinale Roscoe) Leaf Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Changes in Anti-inflammatory and Anti-cancer Activities and Chemical Profiles of Korean Ginger (Zingiber officinale Roscoe) by Different Drying and Extraction Methods
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Optimization of Enzyme-Assisted Extraction for Ginger (Zingiber officinale) Leaf using Response Surface method and its of Immunomodulating activity Effects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Anti-Oxidative Stress Activities of Zingiber officinale (ginger) extract in PC12 cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Evaluation of Useful Bio-Activities of Ginger (Zingiber officinale) Depending on Heat Treated Aging Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
숙성 조건에 따른 흑생강의 이화학적 특성 및 항산화 활성
한국식품과학회지
2020 .12
Anti-oxidant Activities of Various Solvent Extracts from Ginger (Zingiber officinals Roscoe)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Antidiabetic and Blood Flow Improvement Effects of Ginger (Zingiber officinale) Root, Leaf and Stream Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comparison of Anti-Inflammatory Activity of Ginger (Zingiber officinale Roscoe) Leaves and Stems Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Beneficial Effects of Ginger (Zingiber officinale Roscoe) Extracts in Skin Health through Their Anti-oxidant and Whitening Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Physicochemical properties and antioxidant activities of ginger (Zingiber officinale Roscoe) slicesaccording to temperature and duration of hot water treatment
Food Science and Preservation
2021 .10
Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of Aged Black Ginger (Zingiber officinale) by Hot-Air and Freeze Drying
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
생강(Zingiber officinale Roscoe) 뿌리, 줄기, 잎의 라디칼 소거 활성을 통한 산화스트레스 억제 효과
한국식품영양과학회지
2021 .02
Anti-Coagulation and Anti-Platelet Aggregation Inhibitory Activities of Different Parts of Andong Ginger (Zingiber officinale)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
아임계수 추출에서 6-gingerol의 6-shogaol 전환을 위한 생강 건조 조건 최적화
한국식품과학회지
2019 .10
Optimization of Enzyme-Assisted Extraction from Ginger (Zingiber officinale ) Leaf and Its Immune-Stimulating Effects on Macrophages
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .06
Anti-Inflammatory Effect of Ginger (Zingiber offricinale Roscoe) Extract on Dextran Sulfate Sodium (DSS)-Induced Colitis Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
The Effect of Drying Method on Anti-oxidant Activity and Functional Substances of Zingiber officinale
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
증자처리를 통한 생강의 유효성분 증진 및 건조조건 최적화
한국식품영양과학회지
2023 .09
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