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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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[P2-05] A Study on Contents of Sulfites in Fruits and Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Extension of Shelf-life of the Low-salted Myungran Jeot-gal(Soused Roe of Alaska Pollack) Packaged under Modified Atmosphere
Food Science and Biotechnology
2002 .08
Survey on the Contents of Sulfites for the Agricultural products used Herb medicines
한국식품위생안전성학회 학술발표대회
2001 .01
Determining Method of Sulfites in Foods by Ion Chromatography
한국식품위생안전성학회지
1988 .01
과실류 및 채소류 중 아황산염류 함유량 조사연구
Food Science and Preservation
2006 .08
Determination of Sulfites by Acid Distillation-Ion Chromatography Method
Food Science and Biotechnology
2001 .04
Analysis of properties of lactic acid bacteria isolated from traditional salted-fermented Alaska pollack roe, Myungran-jeot
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Quality Characteristics of Commercial Dried Alaska Pollack
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Short-term Effects of Soil Microbial Community and Enzyme Activity Following FGD-Calcium Sulfite Application
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2009 .10
명태를 첨가한 김치의 품질특성
Food Science and Preservation
2009 .10
시판 건 해산물 중 아황산염류 함량 조사
한국식품위생안전성학회지
1999 .01
식품중 천연유래 이산화황 함유량에 관한 연구
한국식품과학회지
2000 .06
저염 명란젓의 Shelf - Life 연장 방안 - 2. 보존제 첨가에 의한 연장 효과
한국식품영양과학회지
1997 .06
Probiotic properties of Weissella sp. isolated from Myungran-jeot, salted pollack roe
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
There is a Salt that Does Not Increase Blood Pressure Even in Salt-Sensitive Animal Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
절임 방법과 소금 종류를 달리하여 제조한 절임 배추의 품질특성 비교
한국식품영양과학회지
2014 .07
The Effects of Koji and Sucrose on the Manufacture of Alaska Pollack Scrap Sauce
Food Science and Biotechnology
1998 .12
Anti-HIV-1 effect of hydroxyproline-containing peptide isolated from Alaska pollack skin
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
해조성분 강화 기능성소금에 대한 연구
한국식품과학회지
2007 .04
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