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요약
문헌
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Estimation of Resistant Starch Content of High-amylose Corn Starch
Food Science and Biotechnology
2004 .02
Influence of Galactomannan Addition on Rheological Properties of Buckwheat Starch
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
아밀로오스 함량별 쌀전분의 이화학적 특성
한국식품과학회지
1989 .12
Steady and Dynamic Shear Rheological Properties of Buckwheat Starch-galactomannan Mixtures
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .09
Molecular Characteristics and Functional Properties of Barley Starches with Varying Amylose Content
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .09
Structural and Physicochemical Properties of Starches Isolated from Korean High Amylose Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
품종에 따른 국내산 및 중국산 메밀의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .04
Influence of Gemination on Structure and Physicochemical Properties of Rice Starches Differing Amylose Content
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
도토리, 녹두 및 메밀전분의 입도분포, 호화패턴과 겔특성
한국식품과학회지
2000 .12
Effect of Low Level of Starch Acetylation on Physicochemical Properties of Potato Starch
Food Science and Biotechnology
2009 .02
Effect of Roasting Temperature and Time on the Physicochemical Properties of Buckwheat Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Influence of Amylose Content on Formation and Characteristics of Enzyme - resistant Starch
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .12
단메밀과 쓴메밀의 ITS 염기서열 기반 식별마커
한국유기농업학회지
2018 .01
Influence of Buckwheat Flour on Physicochemical Properties and Consumer Acceptance of Steamed Bread
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .12
쓴메밀 및 단메밀 에탄올 추출물의 항산화 및 지방세포 분화억제 효과
Food Science and Preservation
2012 .02
Evaluation of Quality Characteristics of Korean and Chinese Buckwheats by Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Functional Characterization of Native Starches through Thermal and Rheological Analysis
Applied Biological Chemistry
2012 .01
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